Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Τσαλίκη: Σε ποιους εύχεται να βρουν φρικτό θάνατο;

«Ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Πονάμε πολύ» λέει ο τραγουδιστής

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Τσαλίκη: Σε ποιους εύχεται να βρουν φρικτό θάνατο;

​Δύσκολες ώρες ζουν ο Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένειά του, καθώς πριν από λίγες ημέρες έχασαν το αγαπημένο τους σκυλάκι από φόλα στο δρόμο.

Ο τραγουδιστής με ένα συγκινητικό κείμενο στα social media, δεν έκρυψε τον πόνο που νιώθουν οικογενειακώς, ευχόμενος σε αυτούς που πέταξαν τη φόλα, να βρουν τον ίδιο φρικτό θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ!

«Δυστυχώς υπάρχουν φορές που η ζωή ,μας δείχνει το σκληρό, το Πολύ σκληρό της πρόσωπο .. Χάσαμε το Γιώργο μας πριν μερικά χρόνια.. παρόλη τη θλίψη και τον αβάσταχτο πόνο μας συνεχίσαμε.. Αλλά εχει κι άλλους πόνους αυτή η ζωή δυστυχώς .. Φέτος το καλοκαίρι ζήσαμε την πικρή στιγμή να αποχαιρετίσουμε πρόωρα και άδικα το αγαπημένο μας σκυλάκι.. Το Τζοτζούλη μας.. Έγινε εδώ και κάποιες μέρες αλλά δεν ήμουν έτοιμος να μοιραστώ τη θλίψη μου μαζί σας.. Πονέσαμε και πονάμε πολύ.. Ήταν μέλος της οικογένειας μας αδελφάκι για τα παιδιά μας , και για μένα και τη Δώρα ένα μωρό που δε μεγάλωνε ποτέ... Το πιο καλόψυχο ψυχάκι .. Φιλική οικογένεια τον πρόσεχε τις ημέρες που λείπαμε και το σκυλάκι μας έφαγε φόλα στη βόλτα του, φόλα από αυτές που ασυνείδητοι κακοποιοί αφήνουν στους δρόμους για να σκοτώσουν αθώες ψυχούλες και να γεμίσουν με πόνο αυτούς που αγαπάνε τα ζώα γενικά αλλά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτούς που αγαπάνε το κατοικίδιο τους .. Η Ζωή θα συνεχιστεί μοιραία , με την παντοτινή έλλειψη ενός υπέροχου πλάσματος που μόνο αγάπη έδινε.. Θέλω αυτοί που σκοτώνουν τα ζώα να βρουν τον ίδιο φρικτό θάνατο .. Να πληρώσουν .. Τζότζο μου θα σ αγαπάω για πάντα .. Όταν σε έχασα πήγα μετά από 3 ώρες στη δουλειά μου.. Πήγα να διασκεδάσω το κόσμο χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα . Τώρα λοιπόν συνεχίζω δυνατά . Έτσι πρέπει ! Όμως είσαι ένα κομμάτι μου ... Ένα κομμάτι της καρδιάς μου.. Μου λείπεις τόσο Πολύ.. Μας λείπεις τόσο Πολύ ... Αντίο καλό μου πλασματάκι...»

τσαλικης.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top