H Ριάνα τα ξαναβρήκε με τον Ντρέικ, και ο Κρις Μπράουν θέλει να γίνει μπαμπάς!

Σαπουνόπερα δίχως τέλος για τα ζεύγη

H Ριάνα τα ξαναβρήκε με τον Ντρέικ, και ο Κρις Μπράουν θέλει να γίνει μπαμπάς!

​Ριάνα, Ντρέικ, Κρις Μπράουν και Καρουές Τράν, θα μπορούσαν κάλλιστα να παίζουν και σε σαπουνόπερα, καθώς οι επανασυνδέσεις, οι χωρισμοί και τα… ξεμαλλιάσματά τους, δεν έχουν τέλος.

rihanna.jpgdrake.jpg
Σε ποια φάση βρισκόμαστε τώρα; Η Ριάνα τα ξαναβρήκε με τον Ντρέικ (ο οποίος είναι γνωστό πως έχει φάει κόλλημα μαζί της), ενώ ο πρώην της Ριάνα, ο Κρις Μπράουν (ναι καλά μαντέψατε. Ο ράπερ που την είχε ξυλοφορτώσει παλιά), τα ξαναβρήκε και πάλι με την Καρουές Τράν, και μάλιστα σκέφτεται να γίνει μπαμπάς!

ri5.jpgdr2.jpg
Σας μπερδέψαμε; Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ριρί και Ντρέικ, εθεάθησαν στο ίδιο club, με την 26χρονη star να «φυσάει» εμφανισιακά, μιας και ντύθηκε για να… εντυπωσιάσει. Οι δυο τους έφυγαν χωριστά, αλλά το Hollywood βοά πως είναι και πάλι ζευγάρι.

Ο Κρις Μπράουν από την άλλη, μετά τους πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις με την Ριάνα, αποφάσισε να τα ξαναβρει με το μοντέλο Καρουές Τραν, την οποία είχε παρατήσει πολλές φορές για τα μάτια της Ριρι και τούμπαλιν, με τις δυο τους να «ξεμαλλιάζονται» κατά καιρούς διαδικτυακά, και την Καρουές να δηλώνει πως νιώθει σαν το… «τρίτο πρόσωπο».

article-2730232-20ACB90B00000578-374_634x717.jpg
Πάντως το ξεκατίνιασμα πρέπει να έπιασε τόπο, μιας και ο ράπερ αποφάσισε πως την Καρουές θέλει για μάνα των παιδιών του, αφού σε ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε:

kar.jpg
«Γαμώτ��. Εδώ και πέντε χρόνια, και αυτή η γυναίκα ακόμα με αντέχει. Πρέπει να κάνω μωρό μαζί της, και να σταματήσω να παίζω!»

article-2730232-20AB3C8600000578-656_634x773.jpg

Τώρα εσείς… μην το δέσετε και κόμπο, γιατί δεν είναι απίθανό Ριάνα-Κρις Μπράουν να τα ξαναβρούν στο μέλλον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top