ΔΕΙΤΕ: ξανά μαζί, δύο μήνες μετά τον χωρισμό, Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμάρτ!

«Μυρίζει» επανασύνδεση ή όχι;

ΔΕΙΤΕ: ξανά μαζί, δύο μήνες μετά τον χωρισμό, Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμάρτ!

Επανασύνδεση ή απλά φιλική βόλτα; Ξανά μαζί απαθανατίστηκαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Κάσπερ Σμαρτ, περίπου δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους!

Η Λατίνα ντίβα και ο νεαρός χορευτής αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς τον Ιούνιο, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης και εν μέσω «θύελλας» δημοσιευμάτων για ερωτικές περιπτύξεις του Κάσπερ με δύο τρανσέξουαλ.

lopez1.jpg

Κι ενώ η ίδια η Τζένιφερ επιβεβαίωσε πως είναι single, οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν την δείχνουν να κάθεται αναπαυτικά μέσα στο λευκό κάμπριο αμάξι της, το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος, με την μουσική στη διαπασών!

lopez5.jpg

«Μόλις αντιλήφθηκαν τους φωτογράφους, η Τζένιφερ γλίστρησε στο κάθισμα για να μην είναι ορατή, ενώ το αμάξι κατευθύνθηκε προς το σπίτι της», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

lopez4.jpg

Στο μεταξύ, κι ενώ όλοι αναρωτιούνται αν η 45χρονη σταρ τα βρήκε ξανά με το toy-boy της ή παραμένουν φίλοι με... «οφέλη», πηγή από το περιβάλλον τους επεσήμανε ότι «υπάρχει ακόμα αγάπη μεταξύ τους και είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Ο χωρισμός ήταν φιλικός, αλλά δύσκολη απόφαση».

lopez3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top