«Συναγερμός»: εξαφανίστηκε πασίγνωστο μοντέλο!

Στο πόδι ολόκληρη η Νέα Υόρκη για τον εντοπισμό της Αταουί Ντενγκ

«Συναγερμός»: εξαφανίστηκε πασίγνωστο μοντέλο!

​Πανικός προκλήθηκε στη Νέα Υόρκη καθώς ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα, η 22χρονη Αταουί Ντενγκ, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 11 μέρες! Τελικά, εντοπίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, βάζοντας τέλος στην αγωνία…

Η μαύρη καλλονή από το Σουδάν εθεάθη για τελευταία φορά στις 6 Αυ��ούστου, στην 48η Λεωφόρο κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ, αφότου πέρασε το βράδυ με τον σύντροφό της, σε club της πόλης. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν και η Αστυνομία έστησε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό της, ζητώντας, παράλληλα, πληροφορίες από το κοινό, ενώ κάλεσμα για βοήθεια απηύθυναν και πολλοί celebrities, όπως η Ριάνα.

_Model_Ataui_Deng1908s_640_905_100.jpg

Περίπου δύο εβδομάδες μετά, η Αστυνομία εντόπισε την Αταουί, ωστόσο, απέφυγε να διευκρινίσει τους λόγους που την οδήγησαν στο νοσοκομείο. Πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ αναφέρουν πως η εξαφάνιση της 22χρονης ίσως να οφείλεται σε κατάθλιψη.

Η νεαρή κοπέλα είχε μεταναστεύσει με την οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2004, και το 2008 εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη, αρχίζοντας μία πολλά υποσχόμενη καριέρα. Με ύψος 1,85 και βάρος 50 κιλά, η Αταουί είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα διεθνώς, με δεκάδες φωτογραφήσεις σε περιοδικά όπως τα «Vogue», «Glamour» και «Elle», αλλά και συνεργασίες με καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας, όπως ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ.

tumblr_naj1hl8y4l1svu7e2o1_500.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top