ΒΙΝΤΕΟ: μπουγελώθηκαν με... παγάκια Τζένιφερ Λόπεζ - Τζάστιν Μπίμπερ!

Μούσκεμα για καλό σκοπό οι δύο τραγουδιστές

ΒΙΝΤΕΟ: μπουγελώθηκαν με... παγάκια Τζένιφερ Λόπεζ - Τζάστιν Μπίμπερ!

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι οι δύο νέοι celebrities που μπή��αν στη λίστα με εκείνους που αυτομπουγελώνονται για καλό σκοπό!

Με τους κοιλιακούς της σε πρώτο πλάνο, η Λατίνα ντίβα «ανέβασε» στα social media το δικό της βιντεάκι από την στιγμή που της ρίχνουν κουβάδες με παγωμένο νερό, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στη φιλανθρωπική καμπάνια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα.

article-0-209AC9B600000578-910_634x629.jpg

Λίγη ώρα αργότερα, το μπουγέλωμά του δημοσίευσε στο Ίντερνετ και ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος δεν έκανε την χάρη στις θαυμάστριες να εμφανιστεί ημίγυμνος, αφού προτίμησε να γίνει μούσκεμα με τα ρούχα που φορούσε!

article-2727005-2095B89C00000578-429_634x632.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, υπό τον τίτλο «Ice Bucket Challege», το αυτομπουγέλωμα γίνεται για την συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα «ALS» που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση, μια ασθένεια που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη. Ήδη, μεταξύ άλλων, έχουν πάρει μέρος ο Μπιλ Γκέιτς, η Τέιλορ Σουίφτ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Καλομοίρα, ενώ η λίστα των βρεγμένων celebrities όλο και μεγαλώνει, αφού κάθε μουσκεμένος προκαλεί τρεις φίλους του να κάνουν το ίδιο…

Δείτε στο βίντεο το μπουγέλωμα της Τζένιφερ Λόπεζ και του Τζάστιν Μπίμπερ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top