ΕΤΣΙ απαντά η Μπιγιονσέ στις φήμες για τον χωρισμό της από τον Jay Z

Ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και άναψε φωτιές

ΕΤΣΙ απαντά η Μπιγιονσέ στις φήμες για τον χωρισμό της από τον Jay Z

​Τον τελευταίο καιρό Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι βρίσκονται σε έναν κυκεώνα δημοσιευμάτων και φημών που τους θέλουν να βρίσκονται στα μαχαίρια και ένα βήμα πριν από τη διάλυση του γάμου τους.

Παρ’ όλ’ αυτά κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει στις φήμες και συνεχίζουν ακάθεκτοι την παγκόσμια κοινή τους περιοδεία.

beyonce1.jpg

Φαίνεται όμως ότι η Μπιγιονσέ έχει βαρεθεί με όλα όσα ακούει κάθε μέρα και είπε να δώσει τη δική της αινιγματική παρ’ όλ’ αυτά απάντηση.

Φόρεσε λοιπόν μια μωβ μπλούζα που έγραφε πάνω «Carter», το επώνυμο του συζύγου της, πήρε αισθησιακό ύφος και πόζαρε στο φακό θέλοντας έτσι να δείξει την πίστη και την αφοσίωσή της στο στεφάνι της.

Μάλιστα το ισχυρό ζευγάρι της μουσικής καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του δεν έχει δείξει ούτε στο ελάχιστο ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

beyonce3.jpg

Ειδικά στη συναυλία τους στο Σαν Φρανσίσκο, οι δυο τους ήταν μες στα μέλια. Έδειχναν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια δείπνου με φίλους, ενώ επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο St Regis, όπου έμειναν στην προεδρική σουίτα.

veyonce2.jpg

Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ έχουν ακόμα δύο συναυλίες για να ολοκληρώσουν την περιοδεία τους, στο Παρίσι 12 και 13 Σεπτεμβρίου και ύστερα ίσως να λυθεί το μυστήριο με τον γάμο των δύο σούπερ σταρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top