Δέσποινα Βανδή: «Έκανα 24 ώρες να φτάσω στη Λήμνο»

Περιγράφει την ταλαιπωρία της… μέχρι να φτάσει στο νησί

Δέσποινα Βανδή: «Έκανα 24 ώρες να φτάσω στη Λήμνο»

​Με αφορμή μια θαυμάστρια της από το Σίδνεϊ, που πήγε στη Λήμνο για διακοπές και πλησίασε τη Δέσποινα Βανδή για να φωτογραφηθεί μαζί της, η τραγουδίστρια περιέγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την ταλαιπωρία της μέχρι να φτάσει στο νησί.

Η ίδια γράφει: «Προχθές το βράδυ στην πλατεία του χωριού Τσιμανδρία στην “ταβέρνα του Μερακλή”, με πλησίασε μια ευγενική κυρία με λίγο περίεργη προφορά στα ελληνικά και μου ζήτησε να βγούμε μια φωτογραφία! Ρώτησα από περιέργεια από που είναι και μου απάντησε ότι είχε έρθει από την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Σίδνεϊ για διακοπές! Της είπα χαμογελώντας ότι όσες ώρες έκανε εκείνη να φτάσει από το σπίτι της εδώ, άλλες τόσες έκανα κι εγώ! Μια μικρή Οδύσσεια ήταν το ταξίδι αυτό, μιας και αποφάσισα να πάω από τη Θεσσαλονίκη μ’ ένα καράβι που δεν έφυγε ποτέ!» και προσθέτει:
«Για να μη μακρηγορώ με βαρετές λεπτομέρειες έφτασα στο νησί μετά από 24 ώρες! Θα μπορούσα δηλαδή να είχα πάει και πιο νότια του Σίδνεϊ! Έφυγα από το σπίτι μου στις 17:00 και έφτασα στη Λήμνο την άλλη μέρα στις 21:00»
Πάντως, η Δέσποινα Βανδή πέρα από την ταλαιπωρία εντυπωσιάστηκε από το νησί, αφού έγραψε χαρακτηριστικά:
«Η θέα του φωτισμένου Άι- Νικόλα ψηλά στο βράχο απέναντι από το λιμάνι ήρθε και πήρε αμέσως όλη την ταλαιπωρία από πάνω μου! {…} Ένα έχω να σας πω! Ήρθα για δυο μέρες κι έκατσα άλλες τέσσερις! Λέτε ο Όμηρος να είχε δίκιο; Λήμνος "Η πιο αγαπημένη από όλες τις στεριές" Εγώ πάντως θέλω να ξανάρθω!»
βανδη1.jpg
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top