ΒΙΝΤΕΟ: Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ γδύνεται μπροστά στην κάμερα

Μιλάει για τη σωματική της δυσμορφία

ΒΙΝΤΕΟ: Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ γδύνεται μπροστά στην κάμερα

Οι κόρες του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ έχουν βαλθεί να τους τρελάνουν!

Μετά τη… γυμνή διαμαρτυρία της 22χρονης Σκάουτ, η 20χρονη Ταλούλα έβγαλε τα ρούχα της on camera! Ευτυχώς, για καλό σκοπό!

Μίλησε για τη σωματική δυσμορφία, με την οποία διαγνώσθηκε στα 13 και της δημιούργησε πολλές ανασφάλειες. Όλο αυτό το έκανε βέβαια με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο προκειμένου να αγαπήσει το σώμα του.

7c5ba255dddd326b9d4a254315707901_L.jpg

«Διάβαζα όλα αυτά τα σχόλια του Τύπου που με αποκαλούσαν άσχημη. Αισθανόμουν απαίσια και παρόλο που οι άνθρωποι που με αγαπούσαν μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη, εγώ επέλεγα να ακούσω τον περίγυρο γιατί πίστευα ότι η οικογένειά μου δεν θα μου έλεγε ποτέ τη… σκληρή αλήθεια» ανέφερε.

Η 20χρονη Ταλούλα, όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε να κάνει εξαντλητικές δίαιτες και έφτασε στο σημείο να χάσει 45 κιλά. Μάλιστα, εξήγησε τον λόγο που τα τελευταία χρόνια άρχισε να ντύνεται προκλητικά!

«Είχα γίνει χάλια. Οι καμπύλες μου είχαν εξαφανιστεί και το στήθος μου ήταν ανύπαρκτο. Μέχρι που κάποια στιγμή, άλλαξα εντελώς ψυχολογία και άρχισα να ντύνομαι προκλητικά με κοντά σορτς και μπλουζάκια...» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top