XAΜΟΣ στη συναυλία Ιγκλέσιας -Ρέμου στη Μύκονο-Αντάλλαξαν χειροφίλημα και τραγούδησαν ντουέτο

Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το "παρών"- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

XAΜΟΣ στη συναυλία Ιγκλέσιας -Ρέμου στη Μύκονο-Αντάλλαξαν χειροφίλημα και τραγούδησαν ντουέτο

Χαμός έγινε στη συναυλία του Χούλιο Ιγκλέσιας και του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού της Μυκόνου.

Kοσμικοί, επιχειρηματίες αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το «παρών» και διασκέδασαν στους ρυθμούς των τραγουδιών των δυο αγαπημένων ερμηνευτών.

Αρχικά στη σκηνή εμφανίστηκε ο 71χρονος Λατίνος καλλιτέχνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε γεμίσει το γνωστό bar-restaurant της Μυκόνου στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συναυλία.

738.jpg
Μετά από μια… ανταλλαγή χειροφιλημάτων οι δυο καλλιτέχνες τραγούδησαν ένα ντουέτο, ενώ στη συνέχεια, την σκυτάλη πήρε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος παρέσυρε τους πάντες στο μελωδικό του ταξίδι.

Mάλιστα όταν του πήγαν ένα κιβώτιο με σαμπάνιες πάνω στη σκηνή, ο Αντώνης είπε: "Όχι τα ίδια πάλι. Δυο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις για αυτές εδώ. Πήγαινε τες μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν”.

Ωστόσο, όσοι τους είδαν από... κοντά, από τα πρώτα τραπέζια δηλαδή, όπως σας γράψαμε από το star.gr, χρειάστηκαν δύο μηνιάτικα και βάλε καθώς η τιμή κατ’ άτομο «έπιανε» τα 1.000 ευρώ!

Το Live κράτησε περίπου 2,5 ώρες αλλά το πάρτι συνεχίστηκε με τους επώνυμους και όχι μόνο να χορεύουν πάνω στα τραπέζια.

Ανάμεσα στους celebrities που παρευρέθηκαν στη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών ήταν ο Παντελής Παντελίδης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και η Όλγα Πολίτη.

744.jpg

ΔΕΙΤΕ το βίντεο και πάρτε μια γεύση από το τι συνέβη στη συναυλία του Χούλιο Ινγκλέσιας και του Αντώνη Ρέμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top