Ο απίστευτος ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ του Κώστα Αποστολάκη on air επειδή ρ��τήθηκε για την Πηνελόπη Πλάκα

«Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η π@π@ριά που έγινε με το προηγούμενο;»

Ο απίστευτος ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ του Κώστα Αποστολάκη on air επειδή ρωτήθηκε για την Πηνελόπη Πλάκα

Ποιος είδε τον Κώστα Αποστολάκη και δεν τον φοβήθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν η παρουσιάστρια επιχείρησε να τον ρωτήσει για την φημολογούμενη σχέση του με την Πηνελόπη Πλάκα και τις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και τους έδειχναν σε τρυφερά ενσταντανέ.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, την Δευτέρα στο ίδιο στούντιο βρέθηκε η νεαρή ηθοποιός, η οποία εκνευρίστηκε επίσης όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ζευγάρι με τον μεγαλύτερό της ηθοποιό.

«Επειδή προχθές η Πηνελόπη μας άφησε μια εκκρεμότητα, να ρωτήσουμε εσένα…» είπε στον Κώστα Αποστολάκη η Σταματίνα Τσιμτσιλή και εκείνος άρχισε να… «φορτώνει»

«Κατ’ αρχάς κάνατε ένα ατόπημα», απάντησε στην παρουσιάστρια και συνέχισε: «Ήταν σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο.

"Μ@λ@κια δεν θα ήταν; Όταν έχει κάτι καινούριο ένας άνθρωπος, δεν πας να τον ρωτάς!».

«Άρα υπάρχει ένα καινούργιο πράγμα;» ρώτησε η Τσιμτσιλή με τον ηθοποιό να της απαντά: «Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η π@π@ριά που έγινε με το προηγούμενο; Ρίχτε τα να κάνουμε νούμερα!»

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ενώ ο ηθοποιός επέμεινε ότι «Γίνεται και με πιο τακτ όλο αυτό. Με πιο ωραίο τρόπο και πιο διακριτικό!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top