ΠΟΛΕΜΟΣ στις κουίντες:ΔΕΙΤΕ ποιες πρωταγωνίστριες παράστασης έβγαλαν τα μαχαίρια και αποχώρησαν

Προφητικές οι ΦΩΤΟ που έβγαλαν για την προώθηση της παράστασης

Τα μαχαίρια τους έβγαλαν κάποιες από τις ηθοποιούς που συμμετείχαν στην παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, «Φόνισσες» με αποτέλεσμα να… έχουμε απώλειες!

image (1).jpg
Δύο από τις πρωταγωνίστριες αντικαταστάθηκαν προκειμένου η παράσταση να συνεχιστεί κανονικά και να μην κοπεί έτσι… ξαφνικά!

zG-700x420.jpg
Οι κόντρες άρχισαν από το θέατρο «Πειραιώς 131» όπου πρωτοανέβηκε η παράσταση και συνεχίστηκαν μέχ��ι το «Αριστοτέλειον» της Θεσσαλονίκης όπου μετακόμισε.

Τα μέτωπα πολλά και διαφορετικά με κύρια "πρωταγωνίστρια" τη Χρύσα Ρώπα. Υπήρξαν προστριβές της με τις Ελένη Καστάνη και Τζέσυ Παπουτσή, ακυρώθηκαν παραστάσεις, ενώ αληθινά φορτισμένο υπήρξε το κλίμα μεταξύ Παπουτσή και Νατάσας Καλογρίδη για καλλιτεχνικές τους διαφορές, με την έμπειρη ηθοποιό να της κάνει συστάσεις για αργοπορίες και "κενά" που έκανε λείποντας από τη σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη το κλίμα φορτίστηκε ακόμα περισσότερο. Αν και η παράσταση «έσπασε» ταμεία υπήρξαν εντάσεις, με τον Αλέξανδρο Ρήγα να παίζει συχνά ρόλο πυροσβέστη από τα παρασκήνια. Όταν ήρθε η ώρα να συμφωνήσουν για την καλοκαιρινή περιοδεία, η «φωτιά» αναζωπυρώθηκε!

Η Νατάσα Καλογρίδη δεν τα βρήκε στα οικονoμικά καθώς λέγεται ότι προέβαλε μεγάλες απαιτήσ��ις, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την παράσταση. Η Χρύσα Ρώπα που είχε συμφωνήσει να είναι μαζί τους, δήλωσε πως δεν θέλει τελικά να είναι στην περιοδεία. Έτσι, τον ρόλο της Χρύσας Ρώπα ανέλαβε η Φωτεινή Ντεμίρη κι αυτόν της Νατάσας Καλογρίδη η Τζένη Μπότση.

fonisses.jpg

Προφητικές οι φωτογραφίες που έγιναν για τη προώθηση της δουλειάς με τα μαχαίρια και τα όπλα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top