BINTEO & ΦΩΤΟ: Βαλεντίνο, Κωστόπουλος, Καλομοίρα και χαμός στο πάρτι της Βίσση!

Με υπερθέαμα μέχρι πρωίας γιόρτασε τα 40 χρόνια καριέρας

BINTEO & ΦΩΤΟ: Βαλεντίνο, Κωστόπουλος, Καλομοίρα και χαμός στο πάρτι της Βίσση!

​Αξέχαστο θα μείνει στους τυχερούς που το είδαν από κοντά το μεγάλο πάρτι για τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση: με την τραγουδίστρια στα καλύτερά της και μία αξιοζήλευτη παραγωγή, το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με celebrities στα πρώτα τραπέζια και πλήθος κόσμου να αποθεώνει την τραγουδίστρια!

Το πρόγραμμα άνοιξαν η Demy και οι Freaky Fortune, ενώ η Άννα πήρε την σκυτάλη και… ξέχασε να σταματήσει, αφού ερμήνευε τις επιτυχίες της, παλιές και νέες, την μία πίσω από την άλλη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που τραγουδούσε μαζί της.

vissi_mykonos1.jpg

Με εντυπωσιακές δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου, σε λευκό, κόκκινο και μαύρο, πότε πλαισιωμένη από μπαλέτο και πότε όχι, η Άννα εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά, ακολουθώντας και τις οδηγίες της Κριστίν Κρόκος.

valentino.jpg

Από το πάρτι δεν έλειψε ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Βαλεντίνο ο οποίος χαιρέτησε την τραγουδίστρια με υπόκλιση, ούτε η κόρη της Άννας, Σοφία Καρβέλα. Από εγχώριους celebrities παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Ηλίας Ψινάκης και η Καλομοίρα, η οποία ανέβηκε… εκτάκτως στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την Άννα την επιτυχία της «Το Τρένο»!

vissi_5.jpg

Στο φινάλε της βραδιάς εμφανίστηκε η νικήτρια της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, που, μεταξύ άλλων, τραγούδησε το «Everything» μαζί με την Ελληνίδα σταρ, ενώ τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα - μέρα στον μυκονιάτικο ουρανό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top