Α. Δημητρίου: «Με κάνανε λιγάκι ξεφτίλα στα Μad, επειδή είχα φτιάξει τη μύτη μου»

Το ξέσπασμα της Λαίδης- Τι είπε για την Πάολα;

Α. Δημητρίου: «Με κάνανε λιγάκι ξεφτίλα στα Μad, επειδή είχα φτιάξει τη μύτη μου»

​Έξω από τα δόντια μίλησε η Άντζελα Δημητρίου και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον άσχημο τρόπο που της φέρθηκαν στα βραβεία Mad! Η ίδια μίλησε και για την Πάολα.

«Εγώ στα Mad έχω βγει μόνο μια φορά όταν με φώναξε ο Γεωργαντάς που ήταν εκεί ο Καπετανίδης για να του δώσω ένα βραβείο… και με κάνανε και λιγάκι ξεφτίλα, γιατί είχα φτιάξει τη μύτη μου και είχε βάλει κάτι πιτσιρίκια γύρω γύρω, τα είχε κλείσει σε έναν κύκλο και μου πέταγαν μπουκάλια! Αν αυτό λοιπόν λέγεται MAD βραβεία, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν πρόκειται ποτέ να πάω, ποτέ. Μα ποτέ όμως. Το λέω τώρα στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά η Λαίδη και πρόσθεσε:

«Εγώ βγήκα σε μια εκπομπή και μιλήσαμε με τον Θέμη που τον αγαπάω πάρα πολύ, από εκεί και πέρα όμως σεβάσου κι έναν καλλιτέχνη που είναι 35 χρόνια αν μη τι άλλο… σε αυτή τη δουλειά. Μη τον σέβεσαι τώρα που έκανε το «comeback». Όχι! Τον καλλιτέχνη δεν τον σεβόμαστε μόνο όταν κάνει επιτυχία, τον σεβόμαστε όταν έχει επιτυχίες πίσω του και όταν κάνει μια άλλ��, γυρίζουν όλα. Για αυτό και εγώ θα πάω στην Τουρκία γιατί έχω 700.000 πωλήσεις μέχρι τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα πάω και ένα Λονδίνο, θα πάω και μια Γερμανία».

Όσο για την Πάολα δεν θέλησε να πει πολλά και αρκέστηκε στα εξής λόγια: «Μια χαρά. Λαϊκή φωνή, πολύ καλή. Που τραγούδησε Αλεξίου, no comment»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top