Δέσποινα Βανδή: Πού βρίσκεται και νοσταλγεί την Καβάλα;

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Δέσποινα Βανδή: Πού βρίσκεται και νοσταλγεί την Καβάλα;

​Στη Λέσβο βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, και ταξιδεύοντας στο Μόλυβο, μοιράζεται τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της με τους φίλους της στο facebook.

Mέσα από τις ονειρεμένες εικόνες νοσταλγεί την πατρίδα της, την Καβάλα και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.
«Στην αρχή της διαδρομής από την πόλη της Μυτιλήνης για το Μόλυβο συναντάς παλιά αρχοντικά σπίτια μιας άλλης Ελλάδας που ανέπνεε στις αρχές του 20ου αιώνα. Λίγο πιο πέρα το σπίτι του Οδυσσέα Ελύτη. Το κοιτάζω απέξω και σκέφτομαι πόσες χαρές και πόσες λύπες μπορεί να έζησε εκεί μέσα αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος και μας άφησε αυτήν τη βραβευμένη κληρονομιά! Συνεχίζοντας χαζεύω από το παράθυρο τις ελιές που προβάλλουν από παντού κι ο Γιώργος που είναι μαζί μας μάς μιλάει για το δάσος που είναι το καμάρι τους!
Φτάνοντας στο Μόλυβο ξεδιπλώνεται μπροστά μας όλη η ομορφιά του τόπου με τα πέτρινα σπιτάκια και τις κεραμιδοσκεπές! Ψηλά το Κάστρο! Σαν κορώνα στο κεφάλι του! Αυτόματα μου έρχεται στο νου η εικόνα της Καβάλας και νιώθω νοσταλγία! Το λιμάνι, τα σοκάκια, οι άνθρωποι και πάνω από όλα ο Πρόεδρος που είναι μοναδικός σε όλα του, ο αγαπημένος μας Λευτέρης Παπαδόπουλος!
Χαίρομαι που είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν από 15 χρόνια! Ο Μόλυβος είναι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος! Οι ιστορίες του ατέλειωτες... Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν! Έκανε ξεχωριστές τις νύχτες μας παρέα με καλό κρασί! Τον συστήνω στην κόρη μου κι εκείνη τον κοιτάζει με γλυκύτητα! «Μελίνα ο μεγαλύτερος στιχουργός-ποιητής της χώρας μας» έγραψε χαρακτηριστικά.
βανδη.jpg
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top