Φαβορί για παρτενέρ της Λέιντι Γκάγκα οι Freaky Fortune!

Πρώτοι στην ψηφοφορία για το opening act της συναυλίας στο ΟΑΚΑ

Φαβορί για παρτενέρ της Λέιντι Γκάγκα οι Freaky Fortune!

Οι Freaky Fortune φαίνεται πως θα είναι οι τυχεροί που θα ανέβουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ για να «ανοίξουν» την συναυλία της Λέιντι Γκάγκα, καθώς είναι πρώτοι στην ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη!

Οι εκπρόσωποί μας στη φ��τινή Eurovision, που στο παρελθόν έχουν διασκευάσει την επιτυχία «Edge Of Glory» της Λέιντι Γκάγκα, συμμετέχουν στον online διαγωνισμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, από τον οποίο θα προκύψει το opening act που θα δούμε στις 19 Σεπτεμβρίου, οπότε και εμφανίζεται στην Αθήνα η παγκοσμίου φήμης σταρ.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι πολλά από τα ανερχόμενα μουσικά ταλέντα της χώρας μας, ενώ, μέχρι αυτή τη στιγμή, στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού βρίσκεται ο Βαλάντης Πασχαλίδης (γνωστός ως DiVal) από την Θεσσαλονίκη και στην τρίτη ο performer Άλεξ Καββαδίας.

Από την ψηφοφορία θα προκριθούν δύο καλλιτέχνες, ενώ κριτική επιτροπή θα επιλέξει άλλους τρεις. Οι πέντε υποψήφιοι θα παρουσιαστούν στην ομάδα της τραγουδίστριας, που θα έχει και τον τελευταίο λόγο για τον παρτενέρ της επί σκηνής!

Δείτε στο βίντεο τους Freaky Fortune να τραγουδούν το «Edge Of Flory»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top