H καλλονή του Μουντιάλ, που από φίλαθλος κατέληξε… μοντέλο με συμβόλαιο στην τσέπη!

ΔΕΙΤΕ την 17χρονη που τρέλανε» τους «κυνηγούς ομορφιάς»

H καλλονή του Μουντιάλ, που από φίλαθλος κατέληξε… μοντέλο με συμβόλαιο στην τσέπη!

Μια 17χρονη τρέλανε τους «κυνηγούς ομορφιάς» από τις κερκίδες των γηπέδων, με αποτέλεσμα από φίλαθλος του Μουντιάλ να καταλήξει μοντέλο με συμβόλαιο στην τσέπη.

axelle0a.jpgaxelle0b.jpg
Για την Αξέλ Ντεσπιγκελάρ ο λόγος, η οποία υποστήριζε φανατικά την Εθνική Βελγίου, με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς στα γήπεδα, αφού ακολούθησε την ομάδα ως τη Βραζιλία.

axelle001.jpg
Η τύχη της άνοιξε την Κυριακή 22 Ιουνίου, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα Βέλγιο-Ρωσία, βγήκαν οι πρώτες της φωτογραφίες που άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου.

axelle01.jpg
Αμέσως οι χρήστες των social media την έχρισαν ως την «ωραιότερη φίλαθλο του Μουντιάλ».

axelle1.jpg
Η 17χρονη Αξέλ όπως είναι φυσικό το «εκμεταλλεύτηκε» και άνοιξε μια σελίδα στο Facebook, όπου ανέβαζε φλογερές της στιγμές από το Μουντιάλ.

axelle2.jpg
Αυτά είδε και πολύ μεγάλη εταιρία καλλυντικών, η οποία δεν άργησε να της κάνει την επαγγελματική πρόταση, και πλέον η Αξέλ έχει το δικό της συμβόλαιο!

axelle4.jpg
Μάλιστα παραδέχεται πως εκτός από επαγγελματικές προοπτικές, άνοιξε και η τύχη της στα προσωπικά, αφού δέχτηκε πολλές προτάσεις γάμου από αγνώστους. Τόσες, που για να σταματήσουν να την ενοχλούν, «έκλεισε» τον λογαριασμό της στο Twitter.
axelle5.jpg
axelle6.jpgaxelle07.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top