Μιλάμε για καημό:«Οι γονείς του συντρόφου μου έχουν πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας μας»

Ποια γνωστή ηθοποιός το εξομολογήθηκε

Μιλάμε για καημό:«Οι γονείς του συντρόφου μου έχουν πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας μας»

Νομίζετε ότι όλες οι μάνες θέλουν διάσημες … νύφες; Έχετε την εντύπωση πως όλες οι πεθερές λένε επώνυμη η νύφη να ναι και ας έχει ότι ηλικία να ναι;

Ε, λοιπόν όχι! Υπάρχουν μανάδες, όπως αυτή του συντρόφου της ηθοποιού Κωνσταντίνας Μιχαήλ που αντιδρούν στις διαφορές ηλικίας, παρά την … χρυσόσκονη και το lifestyle της «νύφης»!

adfce8925f8aff35de46538b96d59a86_L.jpg

Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό "Λοιπόν" και μιλώντας για την σχέση της με τον Ζήση Παπαμίχο, δεν δίστασε να αποκαλύψει τον καημό της επειδή είναι μεγαλύτερη ηλικιακά από τον αγαπημένο της.

«Με τους δικούς του υπάρχει ένα θέμα, γιατί υπάρχει η γειτονιά και λένε… είναι περίεργα τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την δημοσιότητα. Ή παθαίνεις ένα ψώνιο και τρελαίνεσαι ή πρέπει να το χειρίζεσαι με διακριτικό τρόπο» εξομολογήθηκε η ηθοποιός, επισημαίνοντας πώς ναι… η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο τελικά!

c618ac92a01c7b95c6b094b105e65115_L.jpg

«Το να είναι η μεγάλη η γυναίκα με νεότερο άνδρα είναι μια μόδα που έγινε τελευταία, η οποία είναι άλλο όταν μιλάμε για φλερτ και για έρωτες που περνούν. Όταν σοβαρεύει το πράγμα, εκεί έχουμε θεματάκι. Άλλο να γελάμε και να λέμε το «Κούγκαρ», όπως η Φώταινα που έκανα στο σίριαλ «Κάτω Παρτάλι». Η γυναίκα έχει την επιλογή αν θέλει να πάει με έναν άνδρα μικρότερο της με γεια της, με χαρά της, όπως έκαναν κάποτε οι άνδρες. Δεν μπορεί να το δεχθεί όλος ο κόσμος. Εκτός από τα μοντέρνα μέλη της οικογένειας, για την οικογένεια μας δεν είναι το καλύτερο τους. Είναι δύσκολο, όταν τα πράγματα είναι σοβαρά. Είναι δύσκολο για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται σοβαρά να αντι��ετωπίσουν την κοινωνία που θέλει ο άνδρας να είναι μεγαλύτερος. Προτιμά αυτό το μοντέλο, το αντίθετο είναι σκανδαλώδες» είπε χαρακτηριστικά.

Εμείς πάντως λέμε πως... ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, άσχετα με ότι λέει η πεθερά!!!!!!

mixail_kentriki.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top