ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Καίτη Γαρμπή απαντά για την φοροδιαφυγή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ!

Τι αναφέρει για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ και τα δημοσιεύματα

Απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να εμπλέκεται σε υπόθεση φοροδιαφυγής, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, έδωσε γραπτώς η Καίτη Γαρμπή, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της για την εμπλοκή του ονόματός της σε «ανύπαρκτες υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον, λόγω της αναγνωρισημότητας του ατόμου» και ευχόμενη «η τακτική του “άρτου και θεάματος” με παράλληλες ανθρωποθυσίες» να τελειώσει στην περίπτωσή της.

Τονίζοντας ότι τα δημοσιεύματα «προσβάλλουν κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα των πολιτών και παραβιάζουν τον νόμο, και τα νούμερα που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», η δημοφιλής τραγουδίστρια δίνει λεπτομερείς απαντήσεις για την έρευνα του ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, η Καίτη αναφέρει:

«Το ΣΔΟΕ πριν από περίπου 3 χρόνια άρχισε μια έρευνα που αφορούσε τις φορολογικές δηλώσεις μου, από το 2000 μέχρι το 2010.

Προσφάτως, με κάλεσε να αιτιολογήσω τις κινήσεις δέκα χρόνων των προσωπικών μου λογαριασμών σε πολλές τράπεζες μέσα σε 5 ημέρες. Είναι λογικό να μην μπορέσει κάποιος πολίτης μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προθεσμίας, να θυμηθεί, να συγκεντρώσει στοιχεία και να αντικρούσει τα υποστηριζόμενα από το ΣΔΟΕ.

Ωστόσο κατέθεσα εμπεριστατωμένο υπόμνημα μέσω των δικηγόρων μου κ. Πέτρου Καϊμακάμη και κ. Ευστάθιου Μπάκη και αντέκρουσα μία προς μία τις συναλλαγές τις οποίες μου ζητήθηκε να αιτιολογήσω.

Σε πρώτο στάδιο έγινε δεκτό για ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι από το ελεγχόμενο ποσό για μια συναλλαγή. Είμαι απόλυτα σίγουρη, ότι όταν η αρμόδια ΔΟΥ καταλήξει στον προσδιορισμό του ποσού, τότε θα προσφύγω στην διεύθυνση επίλυσης διαφορών του άρθρου 63α του Ν.4174/13 καθώς και στα διοικητικά δικαστήρια και είμαι βεβαία ότι τουλάχιστον αυτά δεν θα κάνουν το «άσπρο μαύρο» και βασιζόμενα στην λογική, στις αποδείξεις που θα προσκομίσω, αλλά και στον νόμο, με την απόφασή τους θα σπάσουν την «φούσκα» της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας, σε ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον, λόγω τ��ς αναγνωρισημότητας του ατόμου. Τότε θα αποδειχθεί ότι η τακτική του «άρτου και θεάματος» με παράλληλες ανθρωποθυσίες θα έχει τελειώσει τουλάχιστον στην περίπτωσή μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top