Μαζί στη ζωή(;) μαζί και στη σκηνή! Καυτά φιλιά Κώστα Αποστολάκη-Πηνελόπης Πλάκα!

ΔΕΙΤΕ τους πιο… «κοντά» από ποτέ στο θεατρικό σανίδι

Μαζί στη ζωή(;) μαζί και στη σκηνή! Καυτά φιλιά Κώστα Αποστολάκη-Πηνελόπης Πλάκα!

Εδώ πρέπει να υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Στον Κώστα Αποστολάκη και την Πηνελόπη Πλάκα αναφερόμαστε, οι οποίοι μπορεί να μην παραδέχονται πως είναι «μαζί», αλλά τα φαινόμενα… άλλα λένε!

5952_APOSTOLAKIS_PLAKA_03072014.jpg
Εκτός από τις δημόσιες εμφανίσεις τους που όλο και πληθαίνουν με τους φωτογράφους να τους πετυχαίνουν σε τρυφερά ενσταντανέ, ο διαζευγμένος ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν έκρυψε πως «τα ουρανοκατέβατα πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις», αναφερόμενος στη σχέση του με την Πηνελόπη Πλάκα.

5956_APOSTOLAKIS_PLAKA_03072014.jpg

Ούτε όμως η Πηνελόπη Πλάκα έκρυψε πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώσει κιόλας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «LIKE!» η ηθοποιός αναφερόμενη στον Κώστα Αποστολάκη, αρχικά απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν είναι ζευγάρι, και στη συνέχεια τόνισε πως «έχω το δικαίωμα να ζω την κάθε δική μου στιγμή με τους ανθρώπους που επιλέγω. Μου αρέσει να βιώνω την όποια ευτυχία ή δυστυχία μόνη μου.Αν και έχω καταλάβει πως, μιλάς –δεν μιλάς, εισβάλλουν με το έτσι θέλω στη ζωή σου. Είναι λίγο επώδυνο αυτό, αλλά μάλλον όσο ζεις μαθαίνεις».

5972_APOSTOLAKIS_PLAKA_03072014.jpg
Η χημεία του ζευγαριού πάντως, φαίνεται και στις κοινές τους φωτογραφίες από την παράσταση «Δεν Πετάω Δεν Πετάω» στην οποία συμπρωταγωνιστούν και ανταλλάσσουν… καυτά φιλιά επί σκηνής!

5976_APOSTOLAKIS_PLAKA_03072014.jpg
Όπως θα δείτε κι εσείς, πέρα από το υποκριτικό τους ταλέντο, το πάθος… περισσεύει στα εν λόγω στιγμιότυπα.
5985_APOSTOLAKIS_PLAKA_03072014.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top