O Στέφανος Κορκολής για την Πένυ Σκάρου: «Είμαι ακόμα σοκαρισμένος»

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ακόμα αυτό που έπαθε»

O Στέφανος Κορκολής για την Πένυ Σκάρου: «Είμαι ακόμα σοκαρισμένος»

​Για τις δύσκολες ώρες που περνά η Πένυ Σκάρου μίλησε ο Στέφανος Κορκολής.

Ο τραγουδιστής όπως σας έχουμε ήδη γράψει από τ�� star.gr, γνώρισε την 29χρονη τραγουδίστρια στα 17 της, όταν την άκουσε να τραγουδά σε ένα μπαράκι στη Σάμο. Εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, την έχρισε Μούσα του. Η Πένυ, τον ακολούθησε στην Αθήνα, και μαζί έκαναν τον πρώτο της δίσκο, «Σε περίεργους καιρούς».

Δώδεκα χρόνια μετά, ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης, στο άκουσμα της άσχημης είδησης δεν μπορεί να συγκρατήσει το σοκ του:

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένος. Δεν μπορώ ακόμα να διανοηθώ ότι η Πένυ έχει πάθει αυτό που έχει πάθει. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι πάνω από 15 χρόνια. Η οικογένειά της, μου έχει σταθεί σαν οικογένεια».

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η Πένυ Σκάρου βρέθηκε άσχημα χτυπημένη και αβοήθητη στην οδό Πειραιώς 181 στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου από περαστικούς οδηγούς.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα, μιας και οι έρευνες της Τροχαίας βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Το αρχικό σενάριο, ήταν πως η Πένυ χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο από ασυνείδητο οδηγό.

Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση σύμφωνα με την Τροχαία, η 29χρονη καλλιτέχνης να έχασε τον έλεγχο από το μηχανάκι που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και να πέσει πάνω σε κολόνα.

Προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μιας και εκείνη την ώρα η κυκλοφορία στο σημείο ήταν ελάχιστη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν μάρτυρες που να μπορούν να πουν με ακρίβεια πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

ΩΣΤΟΣΟ, όποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι, καλό είναι να επικοινωνήσει με την Τροχαία, στο τηλέφωνο: 210-5284000.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top