ΦΩΤΟ: παντρεύτηκαν Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη!

Πέρασαν βέρες στο Λος Άντζελες

ΦΩΤΟ: παντρεύτηκαν Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη!

​Μπορεί ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη να δήλωναν πως δεν είναι fan του γάμου, ωστόσο, παντρεύτηκαν με κάθε επισημότητα στο μακρινό Λος Άντζελες, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, την λαϊκή ρήση που θέλει τον έρωτα να μην κοιτάει την διαφορά ηλικίας κι ας είναι και μεγάλη!

Λίγες ώρες αφότου «ανέβασαν» στο Ίντερνετ φωτογραφίες από τον αρραβώνα τους, ο 31χρονος ηθοποιός και η φωτογράφος έκαναν γνωστό μέσω των social media και τον γάμο τους.

«Σήμερα ήταν η πιο φωτεινή μέρα της ζωής μας... 26/6/2014», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Ρούλα Ρέβη.

totsikasrevi2.jpg

Ο γάμος του ζευγαριού, μετά από 7 χρόνια σχέσης, έγινε στο Μπέβερλι Χιλς, με κουμπάρο τον καλό τους φίλο Δημήτρη Γιαννέτο. «Τόσο χαρούμενος για εσάς! Να ζήσετε μια υπέροχη ζωή, όπως την έχετε ονειρευτεί. Σας αγαπώ πολύ καινούργια μου οικογένεια!», έγραψε στο Twitter του.

Αποστόλης και Ρούλα γνωρίστηκαν σε ένα στούντιο και, όπως έχει δηλώσει η φωτογράφος, τυχαία ένα απόγευμα αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί. Από τότε δεν άφησε ποτέ ο ένας τον άλλον και κατάφεραν να ξεπεράσουν ακόμα και την απόσταση, όταν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ήταν ο ένας στην Ελλάδα και ο άλλος στην Αμερική...

totsikasrevi.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top