ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο σύντροφος της Λάνα Ντελ Ρέι μιλά για το χωρισμό τους!

ΔΕΙΤΕ τι απαντά στις φήμες που τους θέλουν να τραβούν χωριστούς δρόμους

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο σύντροφος της Λάνα Ντελ Ρέι μιλά για το χωρισμό τους!

​Κάποιο πρόβλημα στην μεταξύ τους επικοινωνία πρέπει να έχουν Λάνα Ντελ Ρέι και Μπάρι Τζέιμς Ο’ Νιλ.

λανα1.jpg
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι αφότου η 28χρονη τραγουδίστρια βγήκε και δήλωσε πως με τον καλό της δεν είναι πλέον «μαζί», ο ρόκερ των «Kassidy» σε δηλώσεις του στο TMZ, την διέψευσε, υποστηρίζοντας πως παραμένουν ζευγάρι.

λανα2.jpgλανα3.jpg
«Η σχέση μας δεν έχει τελειώσει. Αυτά τα γράφουν οι φυλλάδες. Άλλωστε αυτή την περίοδο η Λάνα προωθεί τη νέα της δισκογραφική δουλειά!»

λανα4.jpg
Και πρόσθεσε όλο έμφαση πως «τίποτα δεν τελείωσε (τρις), μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε παιδιά. Παραμύθια είναι!»

λανα6.jpg
λανα5.jpg
Δεν ξέρουμε τι ισχύει στην πραγματικότητα. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο αρραβωνιαστικός της Λάνα υπονοεί πως η καλή του τα κάνει όλα αυτά για τη δημοσιότητα και για να πουλήσει δίσκους, είναι από μόνο του ένα «φάουλ» δεν νομίζετε;

λανα7.jpg
Όσο για τη Λάνα; Στις τελευταίες της δηλώσεις είχε τονίσει ξεκάθαρα πως με τον ρόκερ τραβάνε χωριστούς δρόμους, λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί. Είναι ένα υπέροχο άτομο. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να διαχειριστεί. Δεν θα το εξηγήσω λεπτομερώς. Αυτό ήταν το πρόβλημα στη σχέση μας. Δεν ένιωθα πλέον ελεύθερη. Θα δούμε πως θα πάει», είχε πει στην εφημερίδα «Switzerland’s 20 Minuten», χωρίς ωστόσο να αποκλείει πως ίσως τους ξαναδούμε μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top