ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ: Η Ριάνα σε τρυφερές στιγμές με την νεογέννητη ανιψιά της!

Το βιολογικό της ρολόι έχει αρχίσει να χτυπά για τα καλά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ: Η Ριάνα σε τρυφερές στιγμές με την νεογέννητη ανιψιά της!

​Η Ριάνα είναι «ερωτευμένη» και το δείχνει! Όχι μην σκεφτείτε ότι βρήκε νέο αγαπημένο ή δάγκωσε για πολλοστή φορά τη λαμαρίνα με τον ράπερ Ντρέικ (με τον οποίο έχουν on&off σχέση).

ρι1.jpg
Ο έρωτας της ΡιΡι είναι αγνός και… νεογέννητος!Στην ανιψούλα της 26χρονης τραγουδίστριας αναφερόμαστε, η οποία γεννήθηκε πριν λίγες εβδομάδες και έχει ξετρελάνει την διάσημη σταρ, βγάζοντας στη φόρα την μητρική της πλευρά.

ρι2.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε η Ριάνα στα social media, η νεογέννητη ανιψιά της, της έχει πάρει τα μυαλά. Οι δυο τους παίζουν συνεχώς περνώντας χαλαρές οικογενειακές στιγμές, ενώ η 26χρονη σταρ την έχει συνεχώς αγκαλιά, κ��ιτώντας την όλο τρυφερότητα.

ρι3.jpg
Το μωρό ανήκει στην ξαδέρφη της Ριάνα, και έχει γίνει αυτοκόλλητο με την 26χρονη σταρ, κουρνιάζοντας συνεχώς πάνω της, μιας και η ΡιΡι δεν το αφήνει σε ησυχία.

ρι4.jpg
Μάλιστα, έχει βγάλει και μια άλλη πλευρά της εκκεντρικής σταρ, την οποία δεν είχαμε δει! Λέτε να έχει αρχίσει να χτυπά το βιολογικό της ρολόι και να τη δούμε σύντομα μανούλα;
ρι5.jpg
ρι6.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top