Ποιός Έλληνας ηθοποιός ήταν... εργάτης στους σταθμούς του μετρό;

Αποκάλυψε την παλιά του δουλειά και το πού έβαλε το χεράκι του!

​Με την «υπογραφή» του… Γιάννη Στάνκογλου έχουν φτιαχτεί κάποιοι από τους σταθμούς του μετρό της Αθήνας, καθώς ο ηθοποιός αποκάλυψε πως υπήρξε εργάτης την περίοδο της κατασκευής τους!

«Δεν ήξερα ακόμα τι ήθελα να κάνω. Έψαχνα όμως με αγωνία να βρω την κλίση μου. Είχα δύο φίλους τότε οι οποίοι μόλις είχαν τελειώσει τη δραματική. Μου έλεγαν τι έκαναν μέσα στη σχολή και μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον. Είπα, λοιπόν, "έχω δοκιμάσει τόσα πράγματα γιατί να μη δοκιμάσω και αυτό"; Έτσι, μετά από έναν χρόνο άφησα τη δουλειά και με την αποζημίωση που πήρα γράφτηκα στη δραματική», λέει ο Γιάννης, όταν τον ρωτούν πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του, παραδέχθηκε πως, πριν από την υποκριτική, έκανε άλλες δουλειές: «μετά τον στρατό έκανα μονώσεις στο μετρό όταν φτιαχνόταν. Στους σταθμούς Μέγαρο, Σύνταγμα, Σεπόλια και Ευαγγελισμό έχω βάλει το χεράκι μου!», αποκάλυψε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top