Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το γάμο του: «Ζήσαμε το παραμύθι μας στη Βενετία»

Μιλά για πρώτη φορά για τον κρυφό γάμο του

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το γάμο του: «Ζήσαμε το παραμύθι μας στη Βενετία»

​Όπως σας έχουμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ντύθηκε γαμπρός στη Βενετία στο πλευρό της αγαπημένης του, Λίνας Πρίντζου, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που αυτό το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στους «Βατράχους» του Εθνικού θεάτρου, μίλησε για αυτή την ξεχωριστή στιγμή του.

image (1).jpg
«Δεν θέλαμε να διαρρεύσει και να μας χαλάσει τη μαγεία του μυστηρίου. Θέλαμε να ζήσουμε το παραμύθι μας, απερίσπαστοι, με τους συγγενείς μας και λίγους καλούς φίλους, χωρίς κάμερες, χωρίς παπαράτσι» εξομολογείται ο Βασίλης και συνεχίζει λέγοντας: «Από το περσινό καλοκαίρι που έκανα πρόταση γάμου στη Λίνα και άκουσα με χαρά το «ναι» της αρχίσαμε να οργανώνουμε τον γάμο και ζητήσαμε από τους ελάχιστους ανθρώπους στους οποίους μιλήσαμε γι' αυτόν να το κρατήσουν μονάχα για τους ίδιους. Όπως κι έγινε...».

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του φαίνεται πως έζησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήταν πολύ όμορφα, σαν παραμύθι, με σκηνικό αυτή την πανέμορφη πόλη που λατρεύουμε. Φτάσαμε στη Βενετία τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο και χωρίς κανένα άγχος πήγαμε το Σάββατο στον Άγιο Γεώργιο με τους κουμπάρους μας Μανώλη Παντελιδάκη, Γιώργο Ζαφειρίου και Κώστα Μόσχο».

«Ήταν υπέροχα και ακολούθησε ένα πανέμορφο δείπνο, για να γυρίσουμε τρέχοντας την επόμενη ημέρα, αφού μας περίμεναν εμένα πρόβες για τους «Βατράχους» του Εθνικού Θεάτρου και τη Λίνα οι υποχρεώσεις της στην τράπεζα όπου εργάζεται» εξηγεί στην εφημερίδα ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι - μαζί ζούσαμε με τη Λίνα τα τελευταία 4,5 χρόνια. Απλά κάναμε μια όμορφη εκδρομή με δικούς μας ανθρώπους και ενωθήκαμε με τα δεσμά του γάμου σε ένα μαγικό σκηνικό».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μάλιστα και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο η επιστήθια φίλη του, Μαρί Κυριακού:

«Με τη Μαρί είμαστε πολύ καλοί φίλοι απ' τα χρόνια που φοιτούσαμε στην ίδια δραματική σχολή. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να ανεβάσει τις φωτογραφίες, δεν είχαμε κάτι να κρύψουμε. Εμείς θέλαμε να μη μας βρουν πριν από τον γάμο».
Στο τέλος της συνέντευξης του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, συμπληρώνει με χιούμορ: «Δεν υπάρχει ακόμα στα σχέδια μας ένα παιδί. Αλλά και πάλι... μετά θα το μάθετε!».

image (2).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top