ΔΕΙΤΕ την «καυτή» Βραζιλιάνα που… κόντραρε τ��ν Λόπεζ!

Άναψαν «φωτιές» στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ

ΔΕΙΤΕ την «καυτή» Βραζιλιάνα που… κόντραρε την Λόπεζ!

​Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να συγκέντρωσε τα φλας στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ, ωστόσο, δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη η έτερη σέξι παρουσία: η Κλαούντια Λέιτε, για την οποία πολλοί λένε πως «έφαγε» την Λατίνα σταρ!

claudia2.jpgclaudia6.jpg

Δίπλα στους παγκοσμίου φήμης Λόπεζ και Πίτμπουλ, η Λέιτε μπορεί να περνάει στα… ψιλά, ωστόσο, η «καυτή» εμφάνισή της στην τελετή έναρξης, με μπλε απαστράπτον κορμάκι, έκανε πολλούς να την προσέξουν.

claudia4.jpgclaudia7.jpg

H 34χρονη είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της Βραζιλίας. Άρχισε να τραγουδά σε ηλικία 13 ετών, ενώ, από το 2008 και μετά την συμμετοχή της σε δύο συγκροτήματα, κάνει σόλο καριέρα, μετρώντας πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις δίσκων, συνεργασίες με συναδέλφους της όπως ο Ρίκι Μάρτιν και πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα Latin Grammy και το «αγαλματάκι» για την καλύτερη τραγουδίστρια της Βραζιλίας!

klaudia3.jpg

Εκτός από την συμμετοχή της σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, από το 2012 η Λέιτε είναι μία από τους coaches του βραζιλιάνικου «The Voice» και από τις αρχές του 2014 έβαλε στόχο να γίνει γνωστή εκτός των συνόρων της πατρίδας της, με το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ, «We Are One», να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της…

claudia_voice.jpgclaudia.jpg

Την σέξι 34χρονη, που επιβεβαιώνει το ότι οι Βραζιλιάνες είναι από τις πιο «καυτές» γυναίκες του πλανήτη, χαίρεται ο επιχειρηματίας Μάρσιο Κουάρι, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο γιους, έξι και δύο ετών!

couple4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top