ΑΥΤΟΣ είναι ο 39χρονος ληστής που εισέβαλε στο σπίτι της Σάντρα Μπούλοκ ενώ εκείνη ήταν μέσα!

Για να γλυτώσει η ηθοποιός, κλειδώθηκε μέσα σε ένα δωμάτιο

ΑΥΤΟΣ είναι ο 39χρονος ληστής που εισέβαλε στο σπίτι της Σάντρα Μπούλοκ ενώ εκείνη ήταν μέσα!

​Την εμφάνιση του έκανε στο δικαστήριο ο 39χρονος άνδρας που μέσα στο Σαββατοκύριακο εισέβαλε στο σπίτι της Σάντρα Μπούλοκ όπως σας έχουμε ήδη γράψει από το star.gr.

Ο λόγος για τον Τζόσουα Τζέιμς Κόρμπετ του οποίου το πρόσωπο είδαμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τη σύλληψή του από τις Αρχές.

ΣΑ1.jpg
Σύμφωνα με το CNN, o 39χρονος ληστής, μπήκε στο σπίτι της την ώρα που η 49χρονη ηθοποιός ήταν μέσα, σκαρφαλώνοντας από έναν φράχτη.

ΣΑ2.jpg
Αυτό συνέβη γύρω στις 5 τα ξημερώματα, με την Μπούλοκ να τον αντιλαμβάνεται μόνη της. Για να γλυτώσει, κλειδώθηκε μέσα σε ένα δωμάτιο, περιμένοντας να έρθει η αστυνομία, η οποία υπολογίζεται ότι έφτασε μιάμιση ώρα αργότερα.

ΣΑ3.jpg
Σκηνές από την ταινία «Δωμάτιο Πανικού» θύμισε η όλη ιστορία με την Σάντρα Μπούλοκ, η οποία κατάφερε να το αντιμετωπίσει πολύ ψύχραιμα.

ΣΑ4.jpg
Ο Τζόσουα Τζέιμς Κόρμπετ, κατηγορήθηκε για διάρρηξη κατοικίας και οπλοκατοχή, αν και όταν εισέβαλε στο σπίτι της 49χρονης ηθοποιού, δεν το είχε μαζί του.

ΣΑ5.jpg
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, στόχος του Κόρμπετ δεν ήταν να ληστέψει ή να βλάψει τη Σάντρα Μπούλοκ. Το μόνο που ήθελε ήταν απλά να τη συναντήσει face to face. Μάλιστα αυτό που ακούστηκε ήταν ότι ο 39χρονος διατηρούσε και ημερολόγιο με την Σάντρα Μπούλοκ, έχοντας εμμονή μαζί της.

Το δικαστήριο τελικά τον έκρινε «αθώο», αφήνοντας τον ελεύθερο με εγγύηση 185.000 δολαρίων.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top