Κλεισμένη στο σπίτι της, με ηρεμιστικά, η Κατερίνα Κούκα;

Φέρεται να περνά δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο της μητέρας της

Κλεισμένη στο σπίτι της, με ηρεμιστικά, η Κατερίνα Κούκα;

​Ιδιαίτ��ρη ανησυχία έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Κατερίνα Κούκα ζει κλεισμένη στο σπίτι και παίρνει ηρεμιστικά, μετά από ψυχολογικό σοκ που υπέστη!

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό «Ciao», η αγαπητή τραγουδίστρια περνά δύσκολες ώρες εδώ και τρεις εβδομάδες, μετά τον θάνατο της μητέρας της, την οποία η ίδια βρήκε νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού της.

Η Κατερίνα Κούκα έγινε ράκος και, κλεισμένη στο σπίτι, προσπαθεί με τη βοήθεια ηρεμηστικών να συνέλθει από το ισχυρό σοκ. Διαρκώς δίπλα της είναι ο γιός της και άτομα του στενού της περιβάλλοντος, οι οποίοι δίνουν «μάχη» για να την συνεφέρουν.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια αρνείται ακόμα να πάει και στις πρόβες του μιούζικαλ όπου θα πρωταγωνιστούσε με τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Εβελίνα Παπούλια, την Αθηνά Οικονομάκου, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Στέλιο Διονυσίου!

Το star.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Κατερίνα Κούκα, ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν σήκωσε το τηλέφωνο, ενώ ορισμένοι από τους συνεργάτες της στο μιούζικαλ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top