ΔΕΙΤΕ: Τι απαντά η γυναίκα που θεωρείται το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο Μπαντέρας-Γκρίφιθ!

«Είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του»

ΔΕΙΤΕ: Τι απαντά η γυναίκα που θεωρείται το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο Μπαντέρας-Γκρίφιθ!

​Την απάντησή της σε όσους είπαν πως υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Αντόνιο Μπαντέρας και της Μέλανι Γκρίφιθ έδωσε η Νάταλι Μπερν!

Η ηθοποιός, ξεκαθάρισε πως ΔΕΝ ήταν εκείνη η αιτία που το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, αποκαλύπτοντας πως ο Αντόνιο Μπαντέρας της είχε μιλήσει για την κρίση στο γάμο του.

ΒΑΝ1.jpg
«Θυμάμαι πως μου είχε αναφέρει όταν συναντηθήκαμε στις Κάννες, πως αντιμετώπιζε προβλήματα. Μου έλεγε πως προσπαθεί να σώσει το γάμο του» λέει η εντυπωσιακή Νάταλι, αρνούμενη κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν κάτι να «τρέχει» ανάμεσα σ΄εκείνη και τον 53χρονο ηθοποιό μετά τον καυτό χορό που μοιράστηκαν στο Φεστιβάλ των Καννών.

ΒΑΝ2.jpg
Μάλιστα πρόσθεσε στις δηλώσεις της στη Radar Online, πως «ο Αντόνιο είναι βαθειά ερωτευμένος με τη Μέλανι Γκρίφιθ. Στις Κάννες ήταν πολύ θλιμμένος και έλεγε σε όλους πόσο πολύ ήθελε να βρει μια λύση που να δουλέψει στο γάμο του. Έλεγε ακόμα ότι είναι αναστατωμένος, και περνούσε δύσκολα».

ΒΑΝ3.jpg

Τι του απάντησε η Νάταλι στην εξομολόγηση ψυχής του;

ΒΑΝ4.jpg
«Απλά του εξήγησα πως πρέπει να διορθώσει ο,τι συμβαίνει, και πως ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα ανάμεσα σ΄εκείνον και τη Μέλανι. Οι δυο τους είναι σαν αυτά τα παλιά ζευγάρια του Χόλυγουντ που θες να βλέπεις για πάντα μαζί».

ΒΑΝ5.jpg
Τέλος, ξεκαθάρισε πως στα μάτια της ο Αντόνιο Μπαντέρας μοιάζει περισσότερο με πατρική φιγούρα, και πως θα ήθελε πολύ να τον ξαναδεί μαζί με την 56χρονη Γκρίφιθ.
ΒΑΝ6.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top