Αλλάζει καριέρα ο Κλούνεϊ: μετά τον γάμο, πάει για… Κυβερνήτης!

Φήμες τον θέλουν υποψήφιο, στα χνάρια του Σβαρτζενέγκερ

Αλλάζει καριέρα ο Κλούνεϊ: μετά τον γάμο, πάει για… Κυβερνήτης!

​Καθ’ οδόν για… γάμο και πολιτική φαίνεται πως είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, καθώς φήμες θέλουν τον γόη του Hollywood να θέτει υποψηφιότητα για κυβερνήτης, αφού πρώτα παντρευτεί την Αμάλ Αλαμουντίν!

Αφού βάλει βέρα στο δεξί τον Σεπτέμβριο, ο Κλούνεϊ θα ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. «Έχει μεγάλες φιλοδοξίες και σκοπεύει να μπει στην πολιτική στο άμεσο μέλλον. Θέλει να κάνει μεγαλύτερο ανθρωπιστικό έργο κι ελπίζει να ενταχθεί στην προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών», αναφέρει πηγή από το «στρατόπεδο» του κόμματος.

Οι φήμες θέλουν τον 53χρονο ηθοποιό να παίρνει το χρίσμα των Δημοκρατικών για την θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ακολουθώντας τα... χνάρια του συναδέλφου του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, που διετέλεσε κυβερνήτης της Καλιφόρνια επί οκτώ χρόνια (2003 - 2011).

Αν και επισήμως τα δημοσιεύματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί, πολλοί είναι εκείνοι που επισημαίνουν ότι δεν αποκλείεται ο Κλούνεϊ να ασχοληθεί με την πολιτική: εκτός από καλός φίλος και υποστηρικτής του Μπαράκ Ομπάμα, ο ηθοποιός ασχολείται χρόνια με τον πολιτικό ακτιβισμό, με εκστρατείες κατά της φτώχειας στις ΗΠΑ, για τα δικαιώματα των κατοίκων στο Νταρφούρ του Σουδάν και για ένα σωρό άλλους σκοπούς, ενώ πρόσφατα έκανε παρέμβαση για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

«Δείτε την ζωή μου. Γιατί να θέλω κάτι τέτοιο;», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός, όταν τον ρώτησαν αν θα ασχολούταν με την ενεργό πολιτική.
Βέβαια, και ορκισμένος εργένης δήλωνε, μέχρ�� την στιγμή που μπήκε στη ζωή του η 36χρονη δικηγόρος…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top