Δίδυμα φέρεται να περιμένει η πριγκίπισσα του Μονακό!

Στα τέλη του χρόνου καταφτάνει ο πελαργός

Δίδυμα φέρεται να περιμένει η πριγκίπισσα του Μονακό!

​Εις διπλούν λέγεται πως θα «χτυπήσει» ο πελαργός το πριγκιπάτο του Μονακό, καθώς η σύζυγος του Αλβέρτου, Σαρλίν, περιμένει δίδυμα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το πριγκιπικό ζευγάρι θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του στα τέλ�� του χρόνου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που επικαλούνται φιλικό πρόσωπο του πατέρα της Σαρλίν, η 36χρονη πρώην αθλήτρια της κολύμβησης κυοφορεί δίδυμα! Μέχρι στιγμής, πάντως, η πληροφορία δεν έχει διαψευστεί, ούτε επιβεβαιωθεί, από επίσημα χείλη.

Η 36χρονη Σαρλίν και ο 56χρονος Αλβέρτος παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 και από εκείνη τη μέρα οι Μονεγάσκοι αναμένουν με αγωνία τη γέννηση του διαδόχου της δυναστείας των Γκριμάλντι που μετράει 700 χρόνια ηγεμονίας. Αν όντως η Σαρλίν περιμένει δίδυμα, «τυχερό» θα είναι το πρώτο, ακόμα κι αν βγει με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά από το δεύτερο!

Θυμίζουμε πως ο Αλβέρτος, γιος του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά, τα οποία όμως δεν έχουν αξίωση στον θρόνο του πριγκιπάτου: πρόκειται για τον 9χρονο Αλεξάντρ, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Νικόλ Κοστ και την 22χρονη Τζάσμιν, κόρη της Αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top