Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ζούσε με τέσσερα ευρώ στην τσέπη

Τα δύσκολα χρόνια και η προσπάθεια να επανέλθει στο προσκήνιο

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ζούσε με τέσσερα ευρώ στην τσέπη

​Για τα δύσκολα χρόνια του εθισμού του στο αλκοόλ που είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνει για αρκετό καιρό εκτός χώρου μίλησε με περισσή ειλικρίνεια ο Σώτης Βολάνης.

«Τα δύσκολα ανήκουν πια στο παρελθόν και αναφέρομαι στο πρόβλημα του αλκοολισμού που με βασάνισε τα τελευταία χρόνια. Δόξα τω Θεώ σήμερα είμαι καλά και απολαμβάνω τα δώρα του Μεγαλοδύναμου. Πέρασα δύσκολα, όμως δεν το έβαλα κάτω. Είπα “θα παλέψεις” και το έκανα. Ακόμα και τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που βρέθηκα να ζω με τέσσερα ευρώ στην τσέπη μου, τα κατάφερα. Δεν λύγισα και δεν θα το κάνω ποτέ», λέει.

Παραδέχεται μάλιστα ότι η άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρέθηκε, τον έκανε να πουλήσει τα πολυτελή αυτοκίνητα που είχε.

5791b7ca07016fd1d4c5846d9219b7be_L.jpg

«Τα πούλησα γιατί κατάλαβα ότι αλλού ήταν το νόημα της ζωής. Ήμουν ο πρώτος που έφερε Ferrari από την Ιταλία, την ώρα που άλλοι τρ��γουδιστές κυκλοφορούσαν με ποδήλατο. Την πούλησα όμως αφού κατάλαβα πως όλα αλλάζουν στη χώρα και αναφέρομαι στην οικονομική κρίση», τόνισε.

Ο Σώτης Βολάνης δεν παρέλειψε να μιλήσει όμως και για τον Νίκο Καρβέλα, τον οποίο αποκαλεί… «πατέρα».

«Τον φωνάζω πατέρα και θα το κάνω για μια ζωή. Τόσο εκείνος, όσο και η αγαπημένη μου Άννα Βίσση είναι πάντα κοντά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια τους, τις συμβουλές τους και όλα όσα έχουν κάνει για μένα, χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Τι να πω για τον πατέρα μου τον Νίκο, που σε μια δύσκολη στιγμή μου τον επισκέφτηκα και του ζήτησα τραγούδια, κι εκείνος μου έδωσε μέσα από την καρδιά του, όταν άλλος θα μπορούσε να μου κλείσει την πόρτα στα μούτρα;», είπε.

Όσο για εκείνους που λένε ότι χάθηκε τους απαντά:

«Ο Σώτης Βολάνης είναι εδώ, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να πουν το αντίθετο. Εξακολουθεί να τραγουδά, να γεμίζει μαγαζιά όπου εμφανίζεται, αλλά και να γράφει πάντα ωραία και καλά τραγούδια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top