Γνωστή τραγουδίστρια: «βίωσα κατάθλιψη για δύο χρόνια. Η Καίτη Γαρμπή ήταν δίπλα μου»

Οι δυσκολίες που πέρασε, ο χαμός της μητέρας της και η επιθυμία για παιδί

Γνωστή τραγουδίστρια: «βίωσα κατάθλιψη για δύο χρόνια. Η Καίτη Γαρμπή ήταν δίπλα μου»

Για την κατάθλιψη που πέρασε, τον «πόλεμο» που δέχθηκε, αλλά και τον θάνατο της μητέρας της μίλησε η Βικτώρια Χαλκίτη, μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες των ‘90s, που πλέον βλέπουμε στο «Your Face Sounds Familiar».

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Είχα φύγει από τη δισκογραφική εταιρεία που άνηκα, ένιωθα μεγάλη απόρριψη, πέρασα αρ��ετά δύσκολα μέχρις ότου δούλεψα με την Άννα Βίσση σε μια σειρά συναυλιών που έκανε στην Αυστραλία. Εκεί αναθεώρησα πολλά πράγματα μέσα μου. Ουσιαστικά ξεκίνησα από το μηδέν, όχι ως ένα “μικρό όνομα” που ανοίγει το πρόγραμμα και λέει τραγούδια του, αλλά κάνοντας φωνητικά. Αυτό στην αρχή ήταν ψυχολογικά δύσκολο, αλλά όταν πέρασε, αντιλήφθηκα ότι το καθετί είναι στο μυαλό μας. Σημασία έχεις να κάνεις ό,τι αγαπάς», λέει η Βικτώρια για το διάστημα που χάθηκε από τα φώτα, προσθέτοντας πως άνθρωποι του χώρου της έκαναν πόλεμο.

xalkiti2 (349x800).jpg

Όπως παραδέχεται, τότε ήταν που έπεσε ψυχολογικά: «βίωσα κατάθλιψη επί δύο χρόνια. Δεν ήθελα να δουλέψω το βράδυ, είχα κουραστεί, είχα βαρεθεί να παλεύω και να νιώθω μόνη μου. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος. Για αρκετό διάστημα δεν ήμουν καλά, μέχρι που ξεκίνησα ξανά από το μηδέν με την Άννα Βίσση. Εκείνη την περίοδο δεν επιθυμούσα ούτε να βγαίνω. Θυμάμαι η μητέρα μου με έστειλε στη Σουηδία. Και εκεί όμως πάλι με τη μουσική ασχολήθηκα. Γνώρισα διάφορους καλλιτέχνες και μάλιστα μπήκαμε στο στούντιο και κάναμε demo».

Ψυχανάλυση δεν σκέφτηκε να κάνει, επισημαίνοντας πως ανέλυσε μόνη της πτυχές του χαρακτήρα της και έψαξε να βρει τι αναζητά ως άνθρωπος, ενώ αποκαλύπτει πως είχε δίπλα της την Καίτη Γαρμπή, την οποία θεωρεί φίλη καρδιάς.

«Η μητέρα μου “έφυγε” πριν από τέσσερα χρόνια. Ακόμα και σήμερα περνάω φάση άρνησης. Πολλές φορές ξυπνάω και λέω “δεν είναι αλήθεια”. Δεν είχα χρόνο να θρηνήσω. Έπρεπε να είμαι δίπλα στον πατέρα μου και να του σταθώ, γιατί ο αδερφός μου και οι συγγενείς μου ζουν στη Σουηδία», εξομολογείται επίσης η Βικτώρια, ενώ δεν κρύβει πως με τον σύζυγό της, Γιώργο Σταμπόλη, θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδάκι!

xalkiti (525x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top