Nέος «πόλεμος» Μαντόνα – Μαρίν Λεπέν: Γιατί αποκάλεσαν την τραγουδίστρια «γιαγιά Γκάγκα»!

Η ανάρτηση στα social media που επανέφερε την κόντρα

Nέος «πόλεμος» Μαντόνα – Μαρίν Λεπέν: Γιατί αποκάλεσαν την τραγουδίστρια «γιαγιά Γκάγκα»!

Για ακόμα μία φορά ξέθαψαν το «τσεκούρι του πολέμου» η Μαντόνα και η Μαρίν Λεπέν, με την τραγουδίστρια να σχολιάζει την άνοδο της γαλλικής ακροδεξιάς και το κόμμα να της απαντά χαρακτηρίζοντάς την «γιαγιά Γκάγκα»!

«Ρωσία, Ουκρανία, Βενεζουέλα και τώρα η Γαλλία», έγραψε στο Instagram η Μαντόνα και «ανέβασε» το πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας «Liberation» της 26ς Μαΐου το οποίο απεικόνιζε την Μαρίν Λεπέν. Η ανάρτηση είχε τα hashtags (ετικέτες) «καταπολεμήστε το φασισμό» και «καταπολεμήστε τις διακρίσεις».

bild30.jpg

Στην «βασίλισσα της ποπ» απάντησε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της Λεπέν, Φλοριάν Φιλιπό, γράφοντας στο Twitter πως «η Μαντόνα κάνει τον Γιανίκ Νοά… Περίργο τέλος καριέρας», παραλληλίζοντάς την με τον Γάλλο πρωταυλκητή του τένις που τώρα έγινε τραγουδιστής. «Και στην πολιτική, η γιαγιά Γκάγκα έχει χάσει το παιχνίδι», ανέφερε σε δεύτερη ανάρτησή του.

florian.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα τα βάζει με την Μαρίν Λεπέν: κατά την περιοδεία της το 2012, το πρόσωπό της ηγέτιδας της γαλλικής ακροδεξιάς εμφανίστηκε στις γιγαντοοθόνες με μία σβάστικα στο μέτωπο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Λεπέν, που κατέθεσε μήνυση για εξύβριση!

Δείτε στο βίντεο την πρώτη «επίθεση» της Μαντόνα στη Λεπέν

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top