ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Μπραντ Πιτ αποκαλύπτει ότι δεν «έφαγε» μπουνιά στο κόκκινο χαλί!

Τι είπε για την επίθεση στην πρεμιέρα της ταινίας «Maleficent»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Μπραντ Πιτ αποκαλύπτει ότι δεν «έφαγε» μπουνιά στο κόκκινο χαλί!

​Aυστηρό μήνυμα προς τον 25χρονο Ουκρανό δημοσιογράφο που του επιτέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Maleficent» έστειλε ο Μπραντ Πιτ και αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη, μιλώντας πρώτη φορά για την άβολη στιγμή στο κόκκινο χαλί!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Βιτάλι Σεντιούκ πλησίασε τον ηθοποιό την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα, ενώ, μεταξύ άλλων, το δικαστήριο του απαγόρευσε να πλησιάσει ξανά τον Μπραντ και την Αντζελίνα σε ακτίνα 500 μέτρων.

Περιγράφοντας την στιγμή, ο Μπραντ είπε: «ήμουν στο τέλος της γραμμής και υπέγραφα αυτόγραφα, όταν με την άκρη του ματιού μου είδα κάποιον να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα ένα βήμα πίσω. Αυτός ο τύπος πιάστηκε από το παντελόνι μου. Κοίταξα κάτω και αυτός ο τρελός προσπαθούσε να βάλει το κεφάλι του μέσα στον καβάλο μου! Τον χτύπησαν δύο φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού -όχι δυνατά- αλλά αρκετά ώστε να τραβήξω την προσοχή του γιατί δεν έλεγε να με αφήσει. Νομίζω ότι ήταν τότε ακριβώς που άπλωσε το χέρι του για να τον σώσω γιατί ήταν πάνω του τα παιδιά και έτσι έπιασε τα γυαλιά μου».

«Δεν με νοιάζει ένας επιδειξίας! Αλλά, αν αυτός ο τύπος συνεχίσει αυτά που κάνει, θα χαλάσει την ευκαιρία που έχουν οι θαυμαστές να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να βγάλουν μία selfie», συνέχισε ο ηθοποιός στο αμερικανικό περιοδικό «People» και, αναφερόμενος, στην προσπάθεια του 25χρονου να μπει κάτω από το φόρεμα της ηθοποιού Αμέρικα Φεράρα στο φεστιβάλ των Καννών, κατέληξε: «θα πρέπει επίσης να ξέρει, πως, αν προσπαθήσει πάλι να κοιτάξει κάτω από το φόρεμα μιας γυναίκας, θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε!».

Δείτε στο βίντεο το χτύπημα του Στεντιούκ στον Μπραντ Πιτ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top