Έξαλλος ο Ρέμος με τον Λιάγκα: «Θα του απαντήσω όπως κάνουν οι άντρες»

Νέα κόντρα στη showbiz για μια... "αρπαχτή"

Έξαλλος ο Ρέμος με τον Λιάγκα: «Θα του απαντήσω όπως κάνουν οι άντρες»

Πυρ και μανία φαίνεται να είναι ο Αντώνης Ρέμος με τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος δήλωσε ότι έκανε «αρπαχτή» στην Αμερική όπου πήγε για περιοδεία.

«Για το θέμα της αρπαχτής, θα απαντήσω σε αυτόν που το είπε. Αρπαχτές κάνουν αυτοί που πηγαίνουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ρωτήστε αν θέλετε τους Έλληνες της Αμερικής αν ο Ρέμος έκανε αρπαχτή. Θα κάνουμε συνέντευξη και θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο, όπως κάνουν οι άντρες» είπε ο Ρέμος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο πάρτι του The Voice.

«Αν μετά από τόσα χρόνια ο Ρέμος πήγε στην Αμερική για να κάνει αρπαχτή τι να πω;» αναρωτήθηκε ο Λευτέρης Κιντάτος που συνόδευσε τον coach του στις συναυλίες που έδωσε.

Όσο για τα δολάρια που έπεφταν βροχή; Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, οι ομογενείς στην Αμερική έραναν με… δολάρια τον τραγουδιστή την ώρα που ήταν στην πίστα!

«Το κάνουνε κάποιοι Έλληνες ακόμα. Έτσι νιώθουν έτσι κάνουν! Ο κόσμος είναι πολύ εκδηλωτικός, έδειχνε πολύ όμορφα την αγάπη του. Βέβαια, με το traditional τρόπο που τη δείχνει ο Έλληνας του εξωτερικού» απάντησε ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top