ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Η καρδιά του Σωτήρη Βάγια τον πρόδωσε την ημέρα που έκανε εξετάσεις

Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον άτυχο ηθοποιό

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Η καρδιά του Σωτήρη Βάγια τον πρόδωσε την ημέρα που έκανε εξετάσεις

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Σωτήρη Βάγια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα της γιορτής της μητέρας του καθώς τον «πρόδωσε» η καρδιά του.

Η κηδεία του άτυχου ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί στις τρεις το μεσημέρι από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o 53χρονος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια (όπου και διέμενε).

Ο πρώτος του ξάδελφος του Σωτήρη Βάγια και αστρολόγος Γιώργος Ματσάγκος υποστηρίζει ότι «τον σκότωσε η οικονομική κρίση». Οι ελάχιστες δουλειές, οι επαγγελματικές προτάσεις με το σταγονόμετρο και ο κληρονομικός παράγοντας είχαν σαν αποτέλεσμα τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού.

Τελευταία του καλλιτεχνική δουλειά ήταν πριν από τρία χρόνια στην παράσταση «Ο επιθεωρητής του Γκόγκολ» στο θέατρο Αλκυονίδα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι «έφυγε» την ημέρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για χατίρι της μητέρας του, καθώς οι πόνοι που είχε στο στομάχι του τις τελευταίες δύο μέρες την είχαν ανησυχήσει.

Άλλωστε στην οικογένεια υπάρχει ιστορικό καρδιοπάθειας, αφού ο πατέρας του είχε πεθάνει σε ηλικία 58 ετών από ανακοπή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Σωτήρης Βάγιας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του στα Πατήσια, από τις 5 το απόγευμα, αλλά εντοπίστηκε δύο ώρες αργότερα από ένα ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή, το οποίο πήγε να πάρει το αυτοκίνητ�� του και τον είδε λιπόθυμο. Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η νεκροτομή που διενεργήθηκε την Πέμπτη, έδειξε ότι ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ωστόσο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το πόρισμα.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top