ΣΟΚ: γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους!

Φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα - σε εξέλιξη η έρευνα

ΣΟΚ: γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους!

​Για την δολοφονία της συζύγου του, μπροστά στα δύο τους παιδιά, κατηγορείται ο Μάικλ Τζέις, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα για το έγκλημα!

Ο ηθοποιός -που, μεταξύ άλλων, έπαιξε το ρόλο του αστυνομικού στην τηλεοπτική σειρά «The Shield» και ενσάρκωσε στον κινηματογράφο το αστέρι του NBA Μάικλ Τζόρνταν- κρατείται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ομολόγησε το έγκλημα.

michael-jace-and-wife.jpg

Η σύζυγος του Τζέις, Έιπριλ, βρέθηκε θανάσιμα πυροβολημένη στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες. «Πυροβόλησα την γυναίκα μου», φέρεται να είπε ο Τζέις στην Αστυνομία, στην οποία τηλεφώνησε μετά το περιστατικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το έγκλημα έγινε μετά από καβγά του ζευγαριού για οικονομικούς λόγους, καθώς ο ηθοποιός είχε δηλώσει εδώ και περίπου δύο χρόνια ότι χρεωκόπησε.

052014-michael-jace-onscenetv-primary-v3-1200x630.jpg

Ο 51χρονος ηθοποιός -παντρεμένος με το θύμα εδώ και 9 χρόνια, με το οποίο απέκτησε δύο γιους κάτω των 10 ετών, που ήταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος- κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ έχει οριστεί εγγύση 728.000 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο την στιγμή της σύλληψης του ηθοποιού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top