Βασίλης Καρράς: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα στο "Τhe Voice" - ΔΕΙΤΕ τι λέει

Ρόκκος: "Ζήλεψα τους coaches. Θα πήγαινα με χίλια"

Βασίλης Καρράς: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα στο "Τhe Voice" - ΔΕΙΤΕ τι λέει

Για το "Τhe Voice" μίλησαν στην εκπομπή "Όλα Καλά" ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος. Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr οι δυο καλλιτέχνες είχαν βρεθεί στη σκηνή του talent show στον ημιτελικό και τραγούδησαν με τον Λευτέρη Κιντάτο και τον Άλεξ Οικονόμου αντίστοιχα!

Ο Στέλιος Ρόκκος όπως εξομολογήθηκε θα πήγαινε ως coach στο The Voice αν του γινόταν πρόταση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ τους coaches τους ζήλεψα. Όταν περνάς καλά, έχεις να κάνεις με το αντικείμενό σου και είναι επί της ουσίας αυτό που γίνεται με χίλια θα πήγαινα! Γιατί να μην πάω;»

Από την πλευρά του ο Βασίλης Καρράς δεν τρελαίνεται με την ιδέα να κάτσει στην κόκκινη καρέκλα του talent show, ενώ ο τραγουδιστής πέταξε και τις μπηχτές του για τα αποτελέσματα και τον τρόπο που παρουσιάζονται στο κοινό.

«Εγώ νιώθω λίγο άβολα να κρίνω τα νέα τα παιδιά! Επειδή είμαι λίγο μονόχ��οτος άνθρωπος, θα έλεγα στα ίσια ότι είχα να πω, ίσως να πίκραινα ανθρώπους! Δεν θέλω να πικραίνω ανθρώπους! Τον μόνο ενδοιασμό που έχω σε αυτό το πράγμα, είναι ότι το κάθε κανάλι όταν κάνει ένα τέτοιο show, δεν βγάζει την πινακίδα του κόσμου. Δεν δείχνει δηλαδή ότι ο κόσμος έχει δώσει π.χ 30%. Αυτό με ενοχλεί! Αν είναι λοιπόν να πάω σε ένα τέτοιο show, ας βγει η αλήθεια! Τι ψηφίζει ο κόσμος! Έτσι δεν είναι τα τίμια πράγματα;» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top