ΣΟΚ από την Πάμελα Άντερσον: «Με παρενόχλησαν σεξουαλικά στα 6 και με βίασαν στα 12»

Απίστευτη εξομολόγηση από την ηθοποιό

ΣΟΚ από την Πάμελα Άντερσον: «Με παρενόχλησαν σεξουαλικά στα 6 και με βίασαν στα 12»

​Σόκαρε τους πάντες η Πάμελα Άντερσον σε εκδήλωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην ηλικία των 6 ετών, ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 12 και ότι μετά από λίγα χρόνια υπήρξε θύμα ομαδικού βιασμού από μέλη συμμορίας.

Η ηθοποιός έκανε τις συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του Ιδρύματος Πάμελα Άντερσον μπροστά σε 200 προσκεκλημένους.

article-2631312-1DEE1AB100000578-479_634x986.jpg

«Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια. Παρά το γεγονός ότι είχα δύο γονείς που με αγαπούσαν, κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα έξι από την νταντά μου. Στα δώδεκα πήγα στο σπίτι του τότε αγοριού μου και ο αδελφός του με βίασε παραφύσιν. Αργότερα ένας άλλος φίλος μου αποφάσισε ότι θα είχε πλάκα να με βιάσει μαζί με έξι φίλους του. Ήθελα να αυτοκτονήσω», δήλωσε και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Μετά το πρώτο σοκ, οι καλεσμένοι της την συνεχάρησαν για την ειλικρ��νεια και την γενναιότητα που έδειξε και της εξέφρασαν την στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει για την καταπολέμηση της κακοποίησης των γυναικών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top