Β. Καγιά: «Είμαι ανοιχτή στη συγκατοίκηση και στον γάμο»

Δεν κρύβει τον έρωτά της και δηλώνει πως θέλει να κάνει οικογένεια

​Η Βίκυ Καγιά εδώ και πέντε μήνες είναι και πάλι ερωτευμένη. Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να βιάστηκε να την παντρέψει με τον Ηλία Κρασσά, προκαλώντας ένα τσουνάμι ειδήσεων για την προσωπική της ζωή, εκείνη πάλι δηλώνει ότι όλα στη ζωή θέλουν τον χρόνο τους.

«Είμαι ανοιχτή και στο να συγκατοικήσω και στο να παντρευτώ, αλλά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και θα γίνουν όταν πρέπει να γίνουν. Κι αν δεν γίνουν, πάλι κάτι θα σημαίνει αυτό», δήλωσε η Βίκυ.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι σκέφτεται να αλλάξει γνώμη, όμως ξεκαθαρίζει ότι δεν θα συγκατοικήσει με τον καλό της, τουλάχιστον προς το παρόν.

«Χρειάζομαι μια α��λαγή, αλλά τη σκέφτομαι ακόμα την μετακόμιση. Έχω κάποια πράγματα στη μητέρα μου, κοιτάζω για ένα σπίτι που έχω βρει και μου άρεσε στο Κέντρο, μένω και κάποιες φορές στον Ηλία. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Προς το παρόν δεν έχουμε σκοπό να συγκατοικήσουμε με τον σύντροφό μου. Θεωρώ ότι αυτά γίνονται και λίγο από μόνα τους. Δεν λες τώρα θα συγκατοικήσω, τώρα θα γίνει αυτό, τώρα θα γίνει το άλλο. Με το πέρασμα του χρόνου, όσο περισσότερο καιρό περνάμε μαζί, όσο παραπάνω έχει ο ένας την ανάγκη του άλλου, τα πράγματα έρχονται φυσιολογικά», είπε.

Και ναι, θέλει πολύ να δημιουργήσει την δική της οικογένεια, όχι όμως γιατί πρέπει, αλλά γιατί αυτό θα συμβεί σαν φυσική εξέλιξη.

«Θεωρώ ιερό τον θεσμό της οικογένειας και αγαπώ τα παιδιά. Από μικρή, αν διαβάσεις τις συνεντεύξεις μου λέω πως θα ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια. Όχι όμως γιατί πρέπει, αλλά αν έρθει ως φυσική εξέλιξη μιας ευτυχισμένης σχέσης», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top