Αντζελίνα Τζολί: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Μπραντ Πιτ

«Οι διοργανωτές θα είναι τα παιδιά μας»

Αντζελίνα Τζολί: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Μπραντ Πιτ

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η Αντζελίνα Τζολί στο πλαίσιο της περιοδείας του «Maleficent» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με τον επικείμενο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ τον οποίο περιμένει να δει όλος ο πλανήτης!

Όπως σας έχει γράψει ήδη το star.gr, μετά από… χρόνια φημολογίας και αναμονής, η διάσημη ηθοποιός του Hollywood επιβεβαίωσε πως ετοιμάζονται να παντρευτούν.

brad-pitt-jolie3.jpg
Αν και η ημερομηνία παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό η Zoλί στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε κάποια έξτρα στοιχεία, όπως για παράδειγμα ότι τα έξι παιδιά τους θα είναι οι διοργανωτές! Ναι καλά διαβάσατε!

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παντρευτούμε αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος βιασύνης. Θέλουμε να γίνει τη σωστή στιγμή και όταν εμείς και τα παιδιά μας νιώσουμε έτοιμοι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά, συζητάμε αρκετά συχνά για την τελετή του γάμου και πάντα ζητάμε τη γνώμη των παιδιών. Γενικότερα τα έχουμε ρωτήσει πώς το φαντάζονται. Ουσιαστικά θα είναι οι διοργανωτές του γάμου μας»

Όσο για το θέμα του γάμου; Δεν πάει το μυαλό σας!!! «Λογικά το θέμα θα είναι κάτι από Disney ή paintball! Πάντως είναι όλα τους πολύ ξεχωριστές και ισχυρές προσωπικότητες οπότε θα έχει πολύ πλάκα. Το σκεφτόμαστε σαν μία μεγάλη γιορτή για την οικογένειά μας».

Τρέξτε να ραφτείτε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top