Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά: παντρεύεται την Μακρυπούλια;

Τι λέει για τον γάμο και την φημ��λογούμενη συνεργασία τους

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά: παντρεύεται την Μακρυπούλια;

​Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί την Ζέτα Μακρυπούλια μιλά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ απαντά και στις φήμες που τους θέλουν να συνεργάζονται στο θεατρικό σανίδι!

«Δεν έχω κανένα θέμα με τον γάμο, ούτε ως προς το τυπικό ούτε ως προς το ουσιαστικό του σκέλος. Όμως, αυτό είναι θέμα στιγμής και απόφαση των δυο μας», λέει ο τραγουδιστής.

Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης, ο Μιχάλης εξομολογείται τι αγαπά στη Ζέτα: «το πόσο καθαρός άνθρωπος είναι, την ευγένειά της, το χαμόγελό της. Και πολλά ακόμα που δεν μπορώ να τα εξηγήσω με λόγια. Τα λόγια πολλές φορές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα συναισθήματα»

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση», είναι η απάντηση του τραγουδιστή όταν τον ρωτούν αν θα παίξει μαζί με την αγαπημένη του στη «Μελωδία Της Ευτυχίας», ενώ ο Μιχάλης τονίζει πως δεν θεωρεί ρίσκο μία ενδεχόμενη συνεργασία τους. «Θα ήταν μια συνεργασία που θα αφορούσε στη συνάντηση δύο επαγγελματιών του χώρου. Το θεωρώ μια λογική συνάντηση και θα μπορούσαμε να το κάνουμε, δεδομένου ότι θα βρίσκαμε το κατάλληλο έργο που θα μας ταίριαζε», προσθέτει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top