Πασχάλης Τσαρούχας: πήρε διαζύγιο από την Παπαθωμά, ορίζοντάς την… δικηγόρο του!

Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός για τον χωρισμό τους

Πασχάλης Τσαρούχας: πήρε διαζύγιο από την Παπαθωμά, ορίζοντάς την… δικηγόρο του!

​Από την Θεοφανία Παπαθωμά πήρε διαζύγιο, από την… Θεοφανία Παπαθωμά εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο ο Πασχάλης Τσαρούχας, που μίλησε για τον χωρισμό τους!

«Για κανένα ζευγάρι δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το ότι αποφασίζει να χωρίσει τους δρόμους του. Συμβαίνει! Η σχέση μας, όμως, με την Θεοφανία, ποτέ δεν έγινε “κρέας” στον
“πάγκο του χασάπη”», λέει ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι, όπως δεν θέλησαν να απασχολήσουν ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με τον έρωτα και τον γάμο τους, έτσι δεν θέλησαν να απασχολήσουν και με το διαζύγιό τους.

Σύμφωνα με τον Πασχάλη, οι σχέσεις τους είναι πλέον φιλικές σε σημείο, μάλιστα, που ανέθεσε στην πρώην σύζυγό του να είναι η… εκπρόσωπός του στην διαδικασία του διαζυγίου: «τα βρήκαμε μεταξύ μας πολιτισμένα. Η Θεοφανία, ως νομικός, ήταν η πληρεξούσια δικηγόρος μου για να βγει το διαζύγιο. Αυτό αποδεικνύει πώς έγινε όσο πιο ειρηνικά γινόταν».

«Όταν υπάρχει ένα παιδί, δεν υπάρχει τελευταίο κεφάλαιο σε μία σχέση», συνεχίζει ο 48χρονος ηθοποιός και υποστηρίζει πως «ο χωρισμός πονάει μόνο τους αδύναμους», ενώ τονίζει πως, επειδή κυκλοφορούσαν πολλές ανακρίβειες, δεν τον ενόχλησε που η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε μέσω Facebook τον χωρισμό τους, αλλά και ότι δεν έχει έναν ακόμα γάμο στο μυαλό του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top