Κώστας Αποστολάκης για το διαζύγιο: «παντρεύτηκα επειδή το ήθελαν εκείνη και οι γονείς μου»

Τι αποκαλύπτει για τον χωρισμό του ο ηθοποιός

Κώστας Αποστολάκης για το διαζύγιο: «παντρεύτηκα επειδή το ήθελαν εκείνη και οι γονείς μου»

​Το ότι παντρεύτηκε ενώ ήταν κατά του γάμου παραδέχεται ο Κώστας Αποστολάκης και μιλά πρώτη φορά για το διαζ��γιό του, έπειτα από δύο χρόνια γάμου με την Αμέλια Αναστασάκη!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, o ηθοποιός και η δημοσιογράφος, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μία κόρη, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πολύ γρήγορα αποφάσισαν να παντρευτούν, όμως, ο έρωτάς τους δεν άντεξε στο χρόνο.

«Το αποφασίσαμε από κοινού κι έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου μας, το οποίο θα είναι συναινετικό. Οι σχέσεις μας παραμένουν φιλικές. Άλλωστε έχουμε ένα παιδί που λατρεύουμε και η επιθυμία μας είναι να διαφυλάξουμε την ηρεμία του», λέει ο ηθοποιός.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν κρύβει ότι παντρεύτηκε επειδή το ήθελε η πρώην αγαπημένη του και οι γονείς του: «εγώ αν και παντρεύτηκα, ήμουν κατά του γάμου. Ωστόσο, όταν αγαπάς έναν άνθρωπο που πιστεύει σ' αυτόν τον θεσμό, δεν είναι κόπος να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη κι αν εσύ έχεις άλλα πιστεύω. Το ήθελε η Αμέλια, το ήθελαν και οι γονείς μου και έτσι δεν κακοκάρδισα κανέναν. Επί της ουσίας αυτό που κάνει μία σχέση να αντέχει στο χρόνο είναι η αλήθεια των συναισθημάτων και η εσωτερική της δύναμη!», αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top