Γνωστός τραγουδιστής έσπασε το τρόπαιο της Eurovision!

Το σχέδιο και τα... βάσανα του γυάλινου μικροφώνου

Γνωστός τραγουδιστής έσπασε το τρόπαιο της Eurovision!

Σε δύο κομμάτια έσπασε το κρυστάλλινο έπαθλο της Eurovision γνωστός τραγουδιστής που το κατέκτησε, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να το αντικαταστήσουν με ένα… πλαστικό για τις ανάγκες των φωτογραφήσεων!

TH144.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το γυάλινο μικρόφωνο απονέμεται στον νικητή από την διοργάνωση του 2008. Είναι χειροποίητο, φτιαγμένο εξολοκλήρου από διάφανο γυαλί, με μόνη χρωματιστή «πινελιά» τη σημαία της διοργανώτριας χώρας στο κέντρο του, ενώ δημιουργός του είναι ο Kjell Engman από τον γνωστό οίκο Kosta Boda.

Το μικρόφωνο σε δύο κομμάτια έσπασε ο Alexander Rybak, που κέρδισε την Eurovision με το «Fairytale» το 2009, για λογαριασμό της Νορβηγίας, όταν σε κάποια στιγμή το άφησε για λίγο στη σκηνή!

rybak.jpg

Άτυχη, όμως, ήταν και η περσινή νικήτρια, Emmelie De Forest: η τραγουδίστρια χάρισε το έπαθλο στο μουσείο για την Eurovision που υπάρχει στη Δανία, όμως, όταν οι άνθρωποι του μουσείου άνοιξαν το κουτί, διαπίστωσαν πως το γυάλινο μικρόφωνο είχε σπάσει στα δύο και αναγκάστηκαν να το… κολλήσουν!

Μετά την απονομή, ο εκάστοτε νικητής της Eurovision χρησιμοποιεί ένα πλαστικό αντίγραφο του μικροφώνου για να φωτογραφηθεί

emmelie.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top