Τι δηλώνει ο Γιώργος Καπουτζίδης λίγο πριν παρουσιάσει τον τελικό της Eurovision

Τι λέει για το «Rise Up» και την μετάδοση με την Μαρία Κοζάκου

Τι δηλώνει ο Γιώργος Καπουτζίδης λίγο πριν παρουσιάσει τον τελικό της Eurovision

​Το ότι του αρέσει πολύ το «Rise Up» και το εύρημα με το τραμπολίνο παραδέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγο πριν αναχωρήσει για Κοπεγχάγη, απ’ όπου το Σάββατο θα μεταδώσει τον τελικό της Eurovision μαζί με την Μαρία Κοζάκου!

«Είναι πολύ ανεβαστικό και χαρούμενο τραγούδι, σε μια χρονιά που είναι πάρα πολλές οι μπαλάντες. Είναι ωραίο τραγούδι, ο τραγουδιστής μας έχει ωραία φωνή και τα παιδιά είναι επικοινωνιακά», είπε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ Το» ο Γιώργος και εξέφρασε την ελπίδα να πάμε τόσο καλά στην κατάταξη, όσο δείχνουν τα προγνωστικά.

Σε ερώτηση για την «γυναίκα με το μούσι», την Conchita Wurst, ο Γιώργος επισήμανε πως ο εκπρόσωπος της Αυστρίας περνάει το μήνυμα πως όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι είμαστε το ίδιο.

«Δεν ετοιμάζουμε καμία ιδιαίτερη έκπληξη για τον τελικό. Μιλάμε συνεχώς με την Μαρία και, ένας λόγος για τον οποίο θέλω να κάνω την μετάδοση, είναι η Μαρία, με την οποία συνεργαστήκαμε πολύ ωραία και πέρυσι», συνέχισε ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας πως είναι επιλογή του να μην αμείβεται για όσα κάνει για την Eurovision, την οποία αγαπά από μικρός!

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top