ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: η φιναλίστ της Eurovision που έπαιξε στο «Θα Μελαγχολήσω» της Γαρμπή!

Τι είπε στο star.gr η Ελληνίδα τραγουδίστρια για την συνεργασία τους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: η φιναλίστ της Eurovision που έπαιξε στο «Θα Μελαγχολήσω» της Γαρμπή!

Με την Καίτη Γαρμπή έχει συνεργαστεί μία από τις καλλιτέχνιδες που προκρίθηκαν στον τελικό της φετινής Eurovision και το star.gr μίλησε με την Ελληνίδα τραγουδίστρια για την γνωριμία τους!

Ο λόγος για την Tinkara Kovac, που εκπροσωπεί την Σλοβενία με το τραγούδι «Round Αnd Round» και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό της Eurovision από τον β’ ημιτελικό.

KG_Tink.jpg

Καίτη και Tinkara συνεργάστηκαν στην ξενόγλωσση version του τραγουδιού «Θα Μελαγχολήσω» (της επιτυχίας του 1996, που έχει γράψει ο Φοίβος), που περιλαμβάνεται στον ιταλικό δίσκο της Ελληνίδας τραγουδίστριας, «Buona Vita», που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο!

«Χάρηκα που πέρασε η Tinkara μαζί με εμάς στον τελικό! Είναι εξαίρετη μουσικός και πολύ ευγενικός και γλυκός άνθρωπος! Είχα τη χαρά να την γνωρίσω, να συνεργαστώ μαζί της και να μοιραστούμε λίγες εξόδους στο Μιλάνο, όταν ηχογράφησα τον ιταλικό μου δίσκο. Εκτίμησα δε πολύ που ήρθε από την Σλοβενία μόνο για να παίξει ένα μοναδικό σόλο στο “Θα Μελαγχολήσω”», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr η Καίτη Γαρμπή και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εκπρόσωπο της Σλοβενίας.

H 36χρονη Tinkara Kovac είναι από τις πιο γνωστές μουσικούς και τραγουδίστριες της Σλοβενίας. Η καριέρα της άρχισε το 1997, ενώ έχει κάνει περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει συνεργαστεί με «μεγάλα» ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Ian Anderson και Jethro Tull!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top