Έλενα Ασημακοπούλου: Μετά το πρόβλημα υγείας της κορούλας της ΕΤΟΙΜΗ για 2ο παιδί!

ΜΑΘΕΤΕ πως γνωρίστηκε πρώτη φορά με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Έλενα Ασημακοπούλου: Μετά το πρόβλημα υγείας της κορούλας της ΕΤΟΙΜΗ για 2ο παιδί!

​Για το πρόβλημα υγείας της κορούλας της που την ταλαιπώρησε επί τρία ολόκληρα χρόνια μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μπρούνο Τσιρίλο, δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα, ομολόγησε όμως πως πέρασαν πολύ δύσκολα:

«Όλα είναι καλά τώρα πια. Το πρόβλημα υγείας ξεπεράστηκε. Το μάθαμε από την πρώτη μέρα που γέννησα και φοβηθήκαμε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Στεναχωρηθήκαμε και κλαίγαμε. Είναι κάτι που φτιάχνει στην πορεία και ευτυχώς έφτιαξε πολύ γρήγορα. Υπήρξαν τρία χρόνια αγωνίας, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ καλά».

1078_ASIMAKOPOYLOY_TSIRILO_ME_TIN_KORI_TOYS_13122013.jpg
Τέλος καλό όλα καλά όμως, μιας και τώρα που το πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον, η Έλενα Ασημακοπούλου είναι έτοιμη να ξαναγίνει μανούλα:

«Είχαμε δώσει όλη μας την προσοχή στη μικρή. Δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία να ξαναμείνω έγκυος. Τώρα που ηρέμησα, μπορώ να το ξανακάνω!»

Με τον Μπρούνο Τσιρίλο είναι μαζί 7,5 χρόνια (τα 3,5 παντρεμένοι), και γνωρίστηκαν πρώτη φορά εντελώς τυχαία, ένα Πάσχα στη Μύκονο:

«Βρεθήκαμε στη Μύκονο το Πάσχα με τελείως διαφορετικές παρέες. Απλά έκανε το πρώτο βήμα και ήρθε στο τραπέζι που ήμουν με τις φίλες μου για να με γνωρίσει και να με καλέσει για ποτό. Και πήγα. Βέβαια όταν τον γνώρισα, έφευγε μετά από 1.5 μήνα και πήγαινε Ισπανία. Τον ακολούθησα και πηγαινοερχόμουν, αλλά για ένα διάστημα χωρίσαμε, επειδή ήμουν "μια σχέση του 1.5 μήνα" και εκείνος δεν ήταν εδώ. Τελικά με κάλεσε Ισπανία και πήγα. Από τότε είμαστε μαζί. Χριστούγεννα πήγα στην οικογένεια του, ��αι δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top