Άρης Πλασκασοβίτης: «Με είχαν ξεγυμνώσει και με είχαν ρίξει σε κάδο σκουπιδιών»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού για το bullying!

Άρης Πλασκασοβίτης: «Με είχαν ξεγυμνώσει και με είχαν ρίξει σε κάδο σκουπιδιών»

​Για τις δυσκολίες που πέρασε στα σχολικά του χρόνια μίλησε ο Άρης Πλασκασοβίτης. Ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως ήταν δυσλεκτικός, είχε διάσπαση προσοχής, έπεφτε θύμα bullying και πως έκανε ψυχανάλυση, όπως σας έχουμε γράψει ήδη στο star.gr.

O ίδιος αποκαλύπτει: «Ήμουν πάρα πολύ αδύναμος χαρακτήρας. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση μικρός, ήμουν πάρα πολύ κλειστός στον εαυτό μου. Δεν είμαι καθόλου εξωστρεφής, το ακριβώς αντίθετο από ότι είμαι τώρα» και προσθέτει:

«Μέχρι το γυμνάσιο υπήρχε αυτό… κατέβαινα τα σκαλιά, πάρτην καρπαζιά και δεν πήγαινα και να το πω, ούτε στους καθηγητές ούτε στους γονείς μου γιατί φοβόμουν μη μου συμβούν χειρότερα».

Ο Άρης Πλασκασοβίτης περιγράφει αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Στην Ε’- ΣΤ’ δημοτικού με είχαν ξεγυμνώσει και με είχαν ρίξει σε κάδο σκουπιδιών».

Ακόμη, αναφέρει το περιστατικό που τον έκανε να ��ραυλίζει: «Στην Γ’ δημοτικού δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια συνάδελφο της μητέρας μου στην τράπεζα, η οποία ανακαλύψαμε στην πορεία ότι δεν ήταν και στα καλά της και με είχε πάρει και μου είχε πει διάφορα, ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τον πατέρα μου, χρησιμοποιώντας και απρεπείς εκφράσεις. Έπαθα τεράστιο σοκ και τότε ξεκίνησα να τραυλίζω».

Δείτε τη συνέντευξή του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top